четверг, 23 февраля 2017 г.

Madárháló szőlőre

Madárháló és további termékek a Gazdabolt. Ingyenes szaktanácsadás, folyamatos akciók, kedvező árak, ingyenes kiszállítás. Madár háló - Különböző méretű kiszerelésben, rugalmas és hosszú élettartamú. Erkélyek, teraszok madár elleni védelmére is alkalmazható.


Védje meg veteményét vagy gyümölcsét a madaraktól és egyéb kártevőktől.

A madár háló kiterítése biztonságot ad a nem kívánatos . A négyzet szemformájú madárkár elleni védőháló ( madárháló ) főként szőlő és gyümölcsfák, illetve hobbi kertek veteményeseinek védelmére ajánlott. A szőlő túl szép ahoz, hogy hagyjam, hogy a madarak egyék le, így a madárháló alkalmazása mellett döntöttünk. A jó minõségû, UV-álló mûanyag madárháló drága, de akár öt éven át is felhasználható. Mûanyag zsákot semmiképp se húzzunk a tõkékre, mert ez alatt a szõlõ.


Madáháló - szőlő takaró hálók. Hálók gyümölcsösök és szőlők védelmére, madarak ellen. A jó bor készítéséhez jó minőségű szőlő is kell.

Szőlő védőháló madarak ellen. Madárkár elleni vedőháló szőlőre , gyümölcsfára valamint zöldségkúltúrákra. BIRDNET MADÁRHÁLÓ 2X5M ZÖLD.


Házi kertekben kordonos művelésnél legprofibb megoldás a madárháló. Még alig érett a szőlő , szép, gusztusos fürtje szemet gyönyörködtet. A gyártó év UW garanciát vállal, ami a szőlő esetén jelentősen kitolódik (6-évig is felhasználható) a viszonylag rövid (1-2hónapos) . TERMÉK INFORMÁCIÓ Spanyol gyártású madárháló. Anyaga HDPE extrudált műanyag.


A rombusz háló megkönnyíti a felhelyezését és humánus megoldást . Hiányzó: szőlőre Kertészkedés vegyszerek nélkül: Idén is támadnak a seregélyek hp-kertem. A szőlőre már nem volt ilyen jó, a tökéletes védelemhez kellettek a hálók is. Címkék: madár, madárháló , seregély, seregélyriasztó . Letakarhatunk vele egy-egy fát, a szőlőben a fürtzónát, egyetlen sort vagy akár . Nyár végén, ősz elején, mikor a szőlő már finom, édes csemege, nem csak.


Igen hatásos módszer a madárhálóval való védekezés, de ez csak. A szőlőre a legnagyobb veszélyt – az időjárástól függetlenül – a seregélyek.

A legmegbízhatóbb védekezés a madárháló kihelyezése. Akinek van lehetősége madárháló kihelyezésére, az minél előbb tegye meg a seregély- és . Egy százas madárcsapat hatalmas mennyiségű szőlőt tud. Az étkezési szőlő esetében a termés beltartalmi értékei mellett törekedjünk a.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения