четверг, 16 февраля 2017 г.

Oldalvédő díszcsík

A díszlécek illeszkednek az autó megjelenéséhez. UNIVERZÁLIS oldalvédő díszcsík W1. DÍSZCSÍK LAMPA KRÓM MMxM. PVC-ből készült univerzális oldalvédő díszcsík, fekete színben. OLDALVÉDŐ DÍSZLÉC, SKODA SUPERB II.


Díszlécek, díszcsíkok, oldalvédő csíkok kategória. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - díszcsík. Opel astra J króm ajtó díszcsík. Az öntapadós oldalvédõ -díszlécek esztétikusak,praktikusak és olcsók.


A garázsban kiszálláskor, szûk parkolókban védik az ajtókat az úgynevezett rányitásos . Suzuki SXoldalvédő ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Optikai tuning - Külső autófelszerelés . Díszcsík, krómcsík a karosszéria védelmére és díszítésére elérhető és megtekinthető webáruházunkban. Vásároljon online kedvező áron gyors és kényel. Alfa Romeo, Fiat és Lancia autóalkatrészek webáruháza!


Eredeti gyári beszállítói alkatrészek! A világ ötlete: egy darab pici gumi - Vége a gusztustalanságnak, pokolba a balkáni ízléssel, már aggódnunk sem kell. Skoda Fabia és Fabia kombi (5J) ajtó oldalvédő díszléc. Válogatott Díszléc - Díszcsík autókhoz linkek, Díszléc - Díszcsík autókhoz témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


V-os csatlakozó a műszerfalon, oldalvédő díszcsík ( fekete), távirányítású központi zár ütközésérzékelővel, térképlámpa elöl, bluetooth, . Találja meg nálunk a megfelelő autó alkatrészt! A praktikus és sokoldalú Dacia Dokker egyterű kombi minden igényt képes kielégíteni – legyen szó akár az utastérről, akár a rakodókapacitásról. THELYEZHETŐ CSOMAGTÉR PADLÓ.


KÖZPONTI ZÁR TÁVIRÁNYÍTÁSSAL. D-profilú, díszcsík a gyári drága díszlécek helyett univerzálisan felhasználható, könnyen felrakható a rajta lévő kétoldalú ragasztóval, 5m hosszú a tekercs. Találatok: db, További információhoz kattintson a képekre! Az oldalvédő csíkokba helyezendő.


Oldalvédő díszcsík az egyedi logókhoz. ELEKTROMOS ELSŐ ABLAKEMELŐK. ELSŐ ÜLÉSEK HÁTTÁMLÁJÁBÓL KIHAJTHATÓ. Szerelje fel tartozékokkal és minden mással a Toyota Corollát!


A konfigurátor segítségével állítsa össze saját Toyota Corolláját! Cromax autóalkatrész webáruház, autósboltok és autószerviz. Elektromos deréktámasz a vezetôülésen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения