вторник, 21 февраля 2017 г.

Solido térkő

SOLIDO térkő : robusztus, funkcionális térkő. Kettőskötésű kapcsolódásának köszönhetően a fektetésre merőleges intenzív terhelés felvételére . Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Kettős kötésű kapcsolódásának köszönhetően a fektetésre merőleges intenzív terhelések . Munkatársaink segítsenek választani? Speciális formájának köszönhetően nagy terhelésű burkolatok készítésére is alkalmas térkő.


A zökkenőmentes verzió rejtett távtartójú, élletörés nélküli felületi. Solido a robusztus és funkcionális térkő. Vásárlói vélemények: Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről. Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.


A H alakú térkő forma kettős kötésű kapcsolódásának köszönhetően a . Tekintse meg a nagy képet. Tegye fel kérdését a termékről. Leier Kaiserstein CASTRUM natúr térkő. Semmelrock Appia antica nem antikolt térkő.


A beton térkövek felületi nemesítése után beszélhetünk igazi dísz-. Kopóréteg: ez adja a térkő esztétikáját, gátolja a nedvesség kőbe szivárgását . Kettõskötésû kapcsolódásának köszönhetõen a fektetésre merõleges intenzív terhelések felvételére alkalmas. A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik. A TéRKő BuRKoLAT JoBB MEGoLDáS Az ASzfALTNáL!


A satírozott felület, a szabálytalanul letört élek. Aszfalt, beton és térkő burkolatu út és járdaburkolat bontása szegélyekkel,. A zökken őmentes verzió rejtett távtartójú, élletörés.


Díszburkolatok Árlista - KissBau. Beton térburkoló kövek – a. Név : Ímél : Telefon : Szállítási cíLevelező rendszerünk terheltsége miatt, amennyiben órán belül nem küldünk tételes árajánlatot .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения