пятница, 10 февраля 2017 г.

Zsákos homok

Zsákos homok kvarc kg, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Vállaljuk különböző típusú zsákolt homok és sóder kiszállítását Budapesten és környékén. Az építőanyagot erős sittes . Mosott homok 0-1mm szemcseméretű, mosott homok vakolat készítésre, térkő besöprésre.


Kategória: Általános építőanyagok. Hasonlítsa össze az árakat!

Aktuális Kvarc homok zsákos ajánlatok az ÁrGép-en. Kínálatunk jelenleg termékből áll. A meghatározott alsó és felső szemnagyságú termék az osztályozott termék.


A már osztályozott homok legkisebb . Gazdaságos kiszerelésben kapható. Strapabíró, ellenáll az időjárási viszontagságoknak, tartós megoldást nyújt. A minőségi zsákos homok budapesti.


MLESZTETT ÁRU - HOMOK bánya sárga 0-2mm.

Nem minden terméket tartunk raktáron ezért kérem a pillanatnyi készletekről érdeklődjön . Sóder zsákos , zsák, kg, 35 445. Murva zsákos , zsák, kg, 35 445. Homok zsákos , zsák, kg.


Kert murva 5-1 zsák, kg, 65 826. Vácon településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Sóder, homok , tégla, ytong, cement, faáru, zsákos építőanyag szállítása . Lasselsberger-Knauf zsákos anyag LB-Knauf. Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek . Futárszolgálattal szállítási díja: 2. A cement, mész, sóder és a homok használata az építészetben jelentős múltra. ALKALMAZÁSI TERÜLET: A QuarzSand kvarchomok alkal.


Felhasználható építkezéshez, gyermekek . Lasserberger - Kétszer mosott kvarc homok , 0- 40kg. Falazó, mosott, élesen osztályozott homok - és kavicstermékek, falazási, vakolási, vízszûrési, felülettisztítási célra, ömlesztett és zsákos kiszerelésben. Kvarchomok bányászati és feldolgozó Kft.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения