пятница, 17 февраля 2017 г.

Citytop kombi térkő

A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas. Citytop Kombi térkő , mediterrán. A térkövet kerti és ház körüli utak, garázsbejárók, parkolók burkolására javasoljuk. Kopásállósága és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb . Semmelrock citytop kombi térkő lerakási minta.


Kocsi beálló modern térkő burkolattal. Legfontosabb jellemzők kvarchomokkal kevert felület, diszkrét színek a termék kopásállósága, fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit . Kérjen egyedi árajánlatot az . Az ôszilomb és mediterrán csak kombiban kapható! A vörös és a szürke kombiban is kapható és az egyes felsorolt méretekben külön külön.


A kombi formának az a fő előnye, hogy az 1-raklapon lévő háromféle térkő méretet egy. A VALÓDI NÉGYSZÖGLETŰ BURKOLAT. CITYTOP KOMBI - SARKIFÉNY. Térkő - különleges antikolt felületü, fahatású térkövek a gyártótól.


CityTop Kombi a Kombi Térkövek kategóriában - most 3. Rusztikus, antikolt térkő. Szögletes modern formák,finomkopóréteggel. Leier Kaiserstein CASTRUM natúr térkő.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения