понедельник, 27 февраля 2017 г.

Milesi lazúr

Közép dió színű viaszos vékonylazúr. XGT VÉKONYLAZÚROK Kiváló minőségű viaszos vékonylazúr , kártevő mentesítő hatással és UV . Kifejezetten ecseteléshez kialakított termék. Könnyen felhasználható, réteg felhordásával megfelelő . Jellemzők: Az XGT vékonylazúr rendszert a nem mérettartó faanyagokból (pl. gyalult deszka, palló, gerenda) készülő, esőnek, csapadéknak közvetlenül kitett . Felhasználási terület: Az XGT vékonylazúr rendszert a nem mérettartó faanyagokból (pl. gyalult deszka, palló, gerenda) készülő, esőnek, csapadéknak.

Vízben oldott vékonylazúrok megfelelő mennyiségben tartalmaznak biocid hatású anyagot, annak érdekében, hogy a kezelt faanyagokat korlátozott ideig . Lucfenyőre festve fehér mara de más magasabb gyantatartalmú fafajtáknál besárgulhat. Ecsettel kenve két rétegben. MILESI viaszos vékonylazúr natúr fenyő 1L.


A fa természetes szépségét az ember mindig nagyra becsülte, már a régmúltban is ismerték és használták a lazúrozás technikáját. Homlokzat szigetelés és egyéb hőszigetelés, építőanyagok, festékek, gipszkartonok szakkereskedelme. A vastaglazúr a fából készült nyílászárók hosszantartó védelmét biztosítja.


Használatával dekoratív, áttetsző, matt védőfilm hozható létre a fa felületén.

Festékek színkeverése minden felületre több ezer színben! A vizes fedőlazúrok képezik a vastaglazúr - rendszer fő komponensét. Mint a nevében is szerepel vastag felhordást igényel.


A festékbe kevert különleges adalék anyagoknak köszönhetően a kezelt . STANDOLIT RAPID OLAJFESTÉK 75L FEHÉR, LAZURÁN FAVÉDŐ LAZÚR 3INPALISZANDER 0. Vizes bázisú vékonylazúr kültérre és beltérre egyaránt. Hydrocrom XGT sorozat színben! Az M3-as mellett, Budapesttől km-re!


Részletes információk az alábbi termékünkről: MIlesi XGT Vékonylazúr 25Ls. Alkalmas kültéri szerkezetek, pl. A festék, ami alatt a fa él, és visszaadja eredeti, természetes rajzolatát, szépségét. OBI favédő vékonylazúr , oldószeres, gesztenye, l. Sadolin lazúr Terrace kültéri teak l. Supralux vékonylazúr Xyladecor Classic l antik tölgy.


Milesi XGT viaszos vékony lazúr 5L 15. Termék előnyei: Viaszos felület, gyorsan szára vízlepergető hatás. Félek, hogy ha lefestem vele a fát, akkor egyszínű fehér lesz, mintha mázoltam volna.

Haználtam már lazúrt , tudom hogyan viselkedik, csak a . Vásárlások száma: ( 1).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения