среда, 25 марта 2015 г.

Bondex hu

Te is nagy kedvelője vagy a vintage stílusnak? Fő tevékenységi körünk, a melegen vulkanizált szilikon kaucsuk alapanyagokból készülő termékek gyártása és forgalmazása. Kezdetben a szilikongumi . Bondex szilikonfeldolgozó szilikon termékek.


Viaszos hatású krémszerű bevonó anyag, beltéri bútorok karbantartása és dekorációja céljából. Festék, henger, ecset, Szerszám,. Teraszfelújító festék sérült fára és betonra, erkélyekre, teraszokra, járdákra, medencék körüli burkolatra. BONDEX DECKING OIL –FAVÉDŐ ÉS ÁPOLÓ OLAJ. Minden típusú, megszürkült, repedezett, foltos fa-, . Projekt trnd Projektmenetrend.


Minden bel- és kültéri faszerkezet és gyalult faáru kezelésére és karbantartására. Ideális ajtókra és ablakokra. Szilikon termékek gyártása, értékesítése. Kiemeli a fa erezetét és védi a felüleletet a gomba ellen. A termék mélyen a fába hatol, víz- és szennyeződés taszító felületet képez a felületen.


Ennek a festéknek az egyik különlegessége. Fa bondex mogyoród állások. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble. See photo and tip from visitors to Bondex. Jellemzők: kültérre környezetkímélő minden fatípusra Selyemfényű fabevonó lazúr kültéri használatra, minden fatípusra.


A Long Effect egy új és egyedülálló . Vox turíurxk,pradiutio ef?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения