вторник, 24 марта 2015 г.

Szövetbetétes gumilemez

Kialakítás: szövetbetéttel. Sima, szövetbetétes SBR gumilemez (méteres tekercs szélesség) a SBR gumilemez kategóriában. Alkalmas tömítések készítésére, víz és gyenge savak-lúgok esetén is. Használhatók még többek közt . LTALÁNOS CÉLÚ GUMI LEMEZ SZÖVETBETÉTES és SZÖVETBETÉT NÉLKÜLI.


Anyaga: SBR (Sztirén Butadién).

Felhasználás:tömítések készítése . Ipari gumilemezek , gumi táblák, gumiélek, ipari gumi, ipari szilikon lemezek, Gumi lemez ,. A szövetbetétes gumiél, alapanyaga az iparban használatos . Olajálló gumilemez mely lehet betét nélküli vagy szövetbetétes gumilemez. Gumilemez szövetbetét nélkül. A gumilapok rövidebb méretekben, folyóméterben is kaphatók.


Hasonló tulajdonságokkal mint az előző, de a benne található . Az ár folyóméterre vonatkozik! Olajálló (-os aromatartalomig), betét nélküli vagy szövetbetétes kivitelű gumilemez , NBR alapanyagból, 1-50mm-s vastagságban.

Szerkezet: Szerkezeti kialakításuk szerint lehetnek: szövetbetétes és szövetbetét nélküliek. A lemezek készülhetnek szövetbetétes kivitelben is. Vállaljuk a lemezek darabolását ill. A gumiszőnyeg az ipar számos területén felhasználható termék: cégünk nemcsak előállít saját üzemében, de forgalmaz is különböző célra . NBR olajálló gumilemezek akár szövetbetét erősítéssel, szilikon . Szövetbetétes kopásálló gumilemez (szitaszövet).


Kérjük türelmét, az oldal feltöltés alatt áll. A tartalom feltöltéséig, kérjük szíves . CikkszáIBT Általános felhasználású, szövetbetétes gumilemez , tekercsben. Termék leírása: Vastagság Tekercshossz:. NBR rubber sheet with plies.


A benzin- és olajálló gumilemezek között is vannak szövetbetétes, illetve szövetbetét nélküli lemezek. Hõ- és idõjárásálló gumilemezek - EPDM. Műszaki gumilemezek , Egyéb gumitermékek. A kopásálló gumilemezek csökkentik az üzemzavarok kockázatát és növelik az üzemeltetés gazdaságosságát. Műhelyberendezéshez olajálló, csúszásgátló gumilemezek.


Nézze meg forgalmazott márkáinkat. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos .

SBR: Ellenáll maximum 60°C hőmérsékletű meleg víznek, valamint pH alkáli oldatoknak. Létezik szövetbetét nélküli .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения