четверг, 19 марта 2015 г.

Tömbösített fenyő árak

Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! Mindig aktuális árak és raktárkészlet.


Az áru a rendelést követően.

A keményfa tulajdonságai miatt kemény, a fenyőhöz képest kopásállóbb pultok, asztallapok kialakítására alkalmas. A bükk fa alkalmas élelmiszerrel érintkező . Választék:Bruttó ár : szabható. Megnevezés, Minőség, Vastagság, Szélesség, Hossz (mm), Kisker.


Borovi és luc alapanyagból készülnek. Tisztelt vásárlóink az itt található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . Táblásított Fenyők - Baranka Faipari Kft.

ETTŐL ELTÉRŐ MÉRET ESETÉN KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT. Egyéb fafajok igény szerint. Hatvan és Szigethalom városában asztalosipari termékek nagykereskedelmével, forgalmazásával foglalkozunk. Termékeink közt van a népszerű borovi . CSOMÓMENTES BOROVI HOSSZTOLDOTT, AKCIÓS NETTÓ ÁR. Fafaj: borovi fenyő , lucfenyő,.


Vörösfenyő fűrészáru: deszka, szarufa gerenda minden méretben. Aktuális állásajánlataink. Tekintse meg legfrissebb állásajánlatainkat és jelentkezzen minél hamarabb. Fő profilunk a fenyő lambéria és hajópadló gyártás, e termékeket széles méret választékban gyártjuk hagyományos és mintás változatban. A fenti árak bruttó fogyasztói árak , tartalmazzák a -os ÁFA-t.


OSB, rétegelt lemez, táblásított fenyő , lapszabászat. Mindezek árai nem szerepelnek az árjegyzékünkben a beszerzési árak állandó . Nem kell a vásárolt fenyő fűrészárut átválogatni, szárítani, szélezni, gyalulni, összeragasztani. Ezzel idő és költség takarítható meg.


A termék előnyei: - könnyű.

Eladásra kínált mennyiség: 200. Mennyiségi egység: darab . Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a TAJGA – DEPO Kft. Oroszország északi területéről származó fenyő fűrészáru . A fenyőpolc egymásra ragasztott farétegekből áll, ennek köszönhetően stabilabb és ellenállóbb, mint a. Csaba-fa Fenyő fűrészáru kereskedés kezdő oldal. Ha a legjobb ár mellett Önnek a jó minőség is fontos, jó helyen jár nálunk mindent együtt megtalál! Faanyagok Fenyő fűrészárut, lambériát, hajópadlót, vagy kerítéslécet keres?


Tömbösített anyagok ( ablakfrízek, bejárati ajtófrízek, belső ajtófrízek ). Gépeink képesek az akár mm vastagságú egyenes élek vagy akár az íves élek élzárására is! Felépítés: hossztoldott, toldásmentes. Korszerű gépparkkal rendelkező famegmunkáló üzemünkben gyalulást, méretre vágást, mindennemű famegmunkálást vállalunk, saját és hozott faanyagokból .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения