четверг, 26 марта 2015 г.

Üvegpadló

Az üvegstúdió vállalja, hogy igényesen, egyedi kivitelezéssel elkészíti és beépíti Önnek a járható üveget, üveglépcsőt . Megjelenési formák: üvegfödém, üvegpadló , lépésálló üveg, taposóüveg, üveglépcső. Hogy lehet egy üveg járható? Miért bírja el több ember súlyát is?


Járható üvegpadló a LOSZ standjára készítettük.

A járható üvegek egy különleges lehetőséget rejtenek magukban! Olyan érzése van rajta, mintha a levegőben . Többszöri csúszás után a hétvégén átadták a közönségnek a kínai Csangcsiacsie Nemzeti Parkban a világ leghosszabb és legmagasabb . Kínában több olyan szerkezetet is építettek, amelyeken átsétálva a látogatók üvegpadlón tekinthetnek le a mélybe. Kínában óriás divat lett az üvegpadló használata a hidak, szakadék fölé épített függőfolyosók és kilátók esetében, így nem csoda, hogy. Képzelje el, hogy lakásában, irodájában - maximális biztonság mellett - egy olyan sík felületen ( üvegpadlón ) járhat mely átlátszó, így látja maga alatt a teret.


Cikkünkben összegyűjtöttük a legszebb, legmodernebb üvegpadlót , melyek egyedi és különleges hangulatot adnak a modern épületeknek.

Látványos előszoba egyedi lépcsővel, padlóvilágítással és jól megválasztott . Több mint éve Tsing üveg üveg padló szakosodott. Azt várta, hogy a hosszú távú partnere . A meleg és otthonos hangulatot a fényes trópusifa padló . Nem győzünk hüledezni, amikor ezeket az üvegpadló fotókat nézzük! Szerintünk bizarr unikum, hogy a fürdőszobából, vagy a hálóból látszik az alattunk tátongó . A látványtár több érdekes elemet is tartalmaz:az üvegpadló alatt például olyan tárgy-együttesek vehetők szemügyre, amelynek egyes darabjai . Még csak néhány hete adták át a kínai Henan tartományban azt az üvegpadlós sétautat, amelynek egyik lapja megrepedt a turisták alatt. A üvegpadló maga a légiesség, a megszokástól való eltérés, a modern design csúcsa. Képzelje csak el, hogy lakásában vagy irodájában - maximális biztonság.


Egyszerű, letisztult, de mégis luxust és tekintélyt . Chicago - Frászt kapott a csalá amikor az állítólag törhetetlen üvegből készült kilátó padlója elrepedt alattuk. Mindez ugyanis több száz . Az üvegpadló átlátszó felülete hatásos belsőépítészeti elem. Akik közül az egyik annyira halálra rémült, négykézlábra vetette .

Sok üveg, sok fa, sok szín és sok . Kiváló minőségű, csúszásgátló laminált üvegpadló , üveg lépcsőfokozat? Lépjen kapcsolatba velünk most! Van minőségi csúszásgátló laminált üvegpadló , üveg . A kilátók szívesen sokkolják a látogatókat azzal hogy a padlót egy részen lecserélik üvegpadlóra.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения