среда, 25 марта 2015 г.

Csőtermosztát bekötése

Keringtető szivattyút szeretnék csőtermosztáttal üzemelni. Azt szeretném elérni, hogy 35fok hőmérsékletnél kapcsoljon ki a szivattyú. Más számára biztosan nagyon egyszerű a válasz a kérdésemre de Nekem sajnos nem.


Hogyan kell bekötni egy csőtermosztátot ? Kompakt radiátor bekötése belsőmenetes előremenő szeleppel ls. Közös termikus zóna bekötése egycsöves rendszerrel.

Viszont itt jegyezném meg a bekötés fontosságát! Egy hétköznapi igényszintre kifejlesztett csőtermosztát (1. ábra) mind. Szia ha tetszett a videó, akkor nyomj egy Like-ot és ne feledkezz el feliratkozni köszi Skype: hhdgskype. CJ So Cool Is Still Searching For His Missing Dog Blanco!


Pray For Blanco So Cool - Duration: 0:15. TC TB 0típusú, merülő hüvelyes csőtermosztát. A csőtermosztát bekötése : Biztonsági és . A bekötéshez csak magas hőállóságú (pl. szilikon gumi) szigeteléssel ellátott vezetéket . Termosztát WPR-90GE merülőhüvelyes csőtermosztát.

Csőtermosztát - Gyakori kérdések a témában. Fontos , hogy a termosztát elektromos bekötését szakember végezze! COMPUTHERM WPR-90GD: kontakt érzékelős csőtermosztát. A termosztát burkolata ABS-bıl készül és felületi hımérséklet érzékelésre van. A keringetõ motorral sorosan kell bekötni a termosztátot.


CEWAL TU SC csőtermosztát , A Cewal csőtermosztát feladata, hogy a csőhőmérsékletet érzékelve a szivattyú működését vezérelje. Egypólusú, zárt kivitelű . Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika . Siemens RAM típusú csőfalra rögzíthető kapcsoló termosztát - Siemens Zrt. Minden kazánban van termosztát a túlfűtés megakadályozására. Computherm szoba termosztát dokumentációk. Szobatermosztát bekötése esetén (kapcs. vázlat szerint) a főégő és a . Segítségetekre lenne szükségem!


Szeretném a csõtermosztátomat bekötni a keringetõszivattyú . Elektromos bekötés : 2x5mm^(2) vagy 1xmm^(2) min (5mm^(2)) CE tanúsítvány.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения