вторник, 24 марта 2015 г.

Hőálló kábel

Segítségre van szüksége a választásban? Villamossági Webáruház, szaküzletek és nagykereskedés! Hőálló szigetelésű szilikon vezetékek.


Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a . Sihf 1xszilikon hőálló kábel. Szilikon vezeték, kábel ( hőálló ).

SiF-GL szilikon üvegszálas. A feltüntett ár kizárólag online és egész tekercs vásárlása esetén érvényes! Ezt a vezetéket a normálisnál alacsonyabb vagy magasabb hőmérsékletű környezetben érdemes használni. PVC Szigetelt Sodrott rézvezetők.


Nikkel bevonatú rézszövet. Hőfokszabályzók, vezetékek. EURO- KÁBEL : Kábeleket és szerelési anyagokat forgalmazó kis- és . Fogyasztói ár áfa nélkül: 4Ft.

Kábel, vezeték, szerelvények, villanyszerelési anyagok továbbá infrafűtőpanelek beszerzése és értékesítése. A kívánt hosszt a mennyiség mezőben adhatja meg. Warnish burkolatú hőálló kábel. OSRAM 4p4p HŐÁLLÓ CSATLAKOZÓ KÁBEL 200cm és további működtető egység szakértőktől a Lumeneten!


E szempont alapján egy kábel névleges feszültségét ahhoz a. Archives – Elektro-Shop Arhciv: Elektro-Shop. SIHF 3×szilikon kábel. Düwi hőálló merev PVC kábelcső, EN(2m). Szombathely - hőálló tömítések. Napjainkban a vezetékek és kábelek szigetelésére a legnagyobb.


Ez például lehet egy hőálló PVC is mely maximum 105°C-on képes biztosítani a szigetelést. Budapest, Késmárk utca 18. Tűzálló optikai kábelek , olyan helyekre ahol fontos hogy a kommunikáció tűz esetén is biztosított legyen 9 1vagy akár 1percig.


A hőálló szigetelések megvédik a tömlőket és vezetékeket a folyékony. Szaunakabinban használható hőálló szilikonköpenyes vezeték többféle keresztmetszetben, szaunakályhák, infrasugárzók, szaunalámpák áramellátásához. VEZ SR114H 2xtűzálló kábel (100m).


SiHF 12x5mmszilikon kábel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения