среда, 25 марта 2015 г.

Csónaklakk matt

Vízbázisú színtelen, matt vagy selyemfényű akril lakk. Elsősorban tartósan vízbe merülő nyers, vagy pácolt fafelületek védelmére szolgál. Elsősorban csónakok, továbbá kül és beltéri igénybevételnek kitett egyéb fafelületek bevonására is alkalmazható. Színtelen lakk kül- és beltéri fafelületekre. OBI Universalis alapozó, fehér, matt , 7ml.


Supralux csónaklakk Matróz l. Lazurán csónaklakk magasfényű l. Maestro akrillakk matt színtelen 4ml. Fafelületek és MAESTRO matt akrilfesték bevonatainak díszítő és védőlakkozására. A színtelen lakkok vizes, alki nitró vagy poliuretán bázisúak, matt ,. A csónaklakk elsősorban tartósa fafelületek, (pl. csónakok), vagy más . Csónaklakk termékek a Festékpalota webáruházban. A Hemmax csónaklakk kiváló tartós bevonatot biztosít.


Csónakok, egyéb kül- és beltéri igénybevételnek kitett nyers vagy pácolt fa, valamint poliészter anyagok . Rosszul értette a nitro az alap, a csónaklakk a fedőréteg. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket. Kül- és beltéri zománcfesték. Selyem matt felületet eredményez.


Kovácsoltvas épületi elemekre pl. HOL KAPHATÓ EZ A DÜFA TERMÉK? Vizes bázisú akril-poliuretán lakk, kemény és puhafára parketta,bútor,ajtó, lambéria és egyéb fafelületek lakkozására,felületkezelésére.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения