пятница, 27 марта 2015 г.

Fából készült ajándéktárgyak

Esküvői ajándék ötlet -pénzdoboz. Snapszos pohárkészlet gravírozva férfiaknak fa dobozban. Hatos Whiskys készlet férfiaknak, gravírozott fa dobozban. Fából készült tárgyak, egyedi ajándékok, ajándékötletek, tervezése, igényes kivitelezése.


Különleges ajándékok, különleges ünnepnapokra.

Ha gravírozásról beszélünk, keveseknek jut eszébe a fa , mint alapanyag. Azonban mi nem csupán fém és üveg felületek gravírozását vállaljuk, fából készült. Utolsó darab ez a szépen megmunkált állatmintás toll. Követi a toll formája az ág formáját, a toll tetején piros madár fiókákkal található.


A fából készült különböző méretű és formájú táblaképeinkre elhelyezzük az Ön fényképét, idézetét. Egyedi ajándékdobozok saját fényképpel . Fafaragó mester egyedi ajándék ötletei.

Személyre szóló fa ajándék termékek! Születésnapra, névnapra, ballagásra, esküvőre, céges . Pécsi ajándékboltunkban válogathat fából készült ajándéktárgyak közül. Bútorkészítés házilag, fából készült dolgok, kerti bútorok fából, használati tárgyak fából,.


Egyszerű poháralátétek fából - kreatív ajándék (barkácsolás). Jó minőségű, mahagóni fából készült igés ajándéktárgy. A lelkesedésüknek meg is lett az . Gravírozott kép és az alábbi sz.


Fa Termékek kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Ez a fa konyha kétgombos . Go print üzletünkben fém, fa és üvegtárgyak gravírozását vállaljuk. A Holló Népművészeti boltban egyedi, magyar fazekasok által készített . Egy termék se felelt meg a keresésnek.


Fából faragott, festett játék az apró horgásznövendékeknek. Tegye vonzóbbá otthonát ezzel az egyedi fényképpel ellátott . Húsvéti ajándék, dekoráció - Fa ajándéktárgyak.

Legújabb termékünk Diófából és hársfából berakással készült kulcstartók.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения