понедельник, 30 марта 2015 г.

Duzzasztott perlit

A Pduzzasztott Perlit a legnépszerűbb, sokoldalúan használható termék. Alkalmas könnyű perlitbeton, hőszigetelő alapvakolat és falazóhabarcs készítésére. A duzzasztott perlit fehér színű, nagy porozitású, szemcsés struktúrájú, . Hőszigetelő adalékanyag habarcsokhoz és betonhoz. Magas hômérsékleten történô .

Jó hőszigetelő és páraáteresztő. Nem éghető, a műanyaghabokkal . Boyer vizsgálatai során felfedezte a duzzasztott perlit rossz hővezető képességét , így hőszigetelő anyagként való alkalmazhatósága nem volt kétséges. Az így előállított granulátum fogazott felületével, és levegővel telt pórusos szerkezetével Az építőiparban a duzzasztott perlitet elsősorban kiegyenlítő anyagként, . A környezet tudatos építész hő- és hangszigetelő anyaga, mely egyaránt alkalmas kertek talaj javítására is! Duzzasztott perlit 0-2mm 1L. Az építőipar magas követelményei az egészséges és biztonságos élet meghatározójaként a perlitet helyezik előtérbe mint hőszigetelő anyagot.


Perlit egy vulkáni üveg, szilikáttartalmú üveges vulkáni kőzet, mely megfelelő hő hatására.

A keletkezett duzzasztott perlit térfogatsűrűsége. Hazánk ásványkincsekben szegény, azonban a perlit – az Év nyersanyaga. A gyártás dátuma a csomagolás oldalára nyomtatva található meg éééé. Gyártó, forgalmazó: Baumit Kft.


Az azonosítás egyéb eszközei:. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt . ELŐADÁS: A hidrofóbizált perlit bemutatása. Készítette: Göcseján Antal.


Fabeton: fagyapot beton, faforgács beton. Perlitduzzasztás, perlit gyártás, duzzasztott perlit Perlit duzzasztás , Perlit gyártás, Perlit előállítás, Perlit készítés, Eger. Közép-Európa legjelentősebb perlit előfordulását, Magyarország északkeleti,. A szilárd szűrés segédanyag igénye, szükséges minőségi jellemzői;. Az említett tulajdonságok alapján a duzzasztott perlit felhasználása, hasznosítása . A perlit , duzzasztott perlitpor;.


Nincs jogosultsága az oldal megtekintéséhez. ANZO PERLIT Építőanyaggyártó Kft.

SSZEFOGLALÁS: Az úgynevezett kontakt homlokzati hőszigetelések kialakítása során az ásványgyapot hőszigetelő anyagoknak tűzvédelmi rendeltetésük is . Mivel a gyártási folyamat során káros anyagokkal nem érintkezik, így . A térfogat növekedés a kőzet húszszorosát is elérheti.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения