понедельник, 22 июня 2015 г.

Akusztikus gipszkarton

Akusztikai perforált gipszkarton lapok. A lapok hátoldala akusztikus filccel kasírozott, ami fekete és fehér színben is rendelhető. Anyaga: horganyzott acéllemezbõ l kivágott és meghajlított profil.


Felhasználási terület: álmennyezetek, tetõ tér beépítések, keskeny elõ tétfalak CD-vázának . RIGITON AIR – az esztétika, az akusztika és az egészség ötvözete.

Soka idő k akár -át is zárt tér e töltjük. A gipszkarton lapokat csak teljes, 2. Itt a Siniat gipszkarton rendszer elemeit alkalmazták, nemcsak a. Ha Knauf perforált lapokat csavarozunk a visszhangosabb helyiségeink mennyezetére, falára, csökkenthetjük a zavaró visszhangosságot. Gipszkarton lap akusztikus – Vastagsága: 1mm.


Kazattás és nagytáblás álmennyezetek, gipszkarton és ásványi szálas termékek, különböző színben. Vékony gipszkarton lapok használatának szabályai. CD gipszkarton vázprofil fm.

Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, . Cleano akusztikus építőlemezek. HFtűzvédelmi impregnált . Ezt a rendszerelemet csak a CD-szerkezeti profilok rögzítéséhez használhatjuk. A rögzítési menet ugyanaz mint a direktfüggesztő esetében, azzal a . NIDA Sonic gipszkartonnal javítható a hangminőség, csökkenthető a. Knauf gipszkarton lemezek legnagyobb megengedett profilkiosztása.


Perforált gipszkarton lapok, melyek hátoldalára akusztikus textíliát . Rigiton perforált akusztikus gipszkarton lemez. Az aktív akusztika egy távoli beszélő hangját képes továbbítani egy bizonyos helyre. Válasszon hangszigetelési megoldásaink közül!


Tecsound SY membrán, RIGIPS gipszkarton , ECOPHON és ARMSTRONG álmennyezetek . Rigips akusztikus álmennyezetek. Vízszintes, ferde vagy függőleges gipszkarton szerkezetek tartóvázának (CD profilok) a tartószerkezethez való rögzítéséhez. A hátuljára szigetelő szivacscsíkot . Az ilyen szerkezet azonos, vagy eltérő típusú (pl. gipszkarton lemezek és tömör szerkezeti elemek) rétegekből áll, melyeket az üres szerkezeti térben puha és . Kupola – gipszkarton és cementkötésű .

Szintén egyedi fajtája az akusztikus gipszkarton , melyet hangversenytermekben használnak, . Az akusztikus lengőkengyel a gipszkarton álmennyezetek, tetőtér beépítések, valamint a keskeny előtétfalak CD-vázának rugalmas rögzítésére alkalmas . Csomagolási egység: tábla. Típusai: mm-es szélességgel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения