четверг, 11 июня 2015 г.

Zajcsillapító bitumenlap

Leírás: Az autóban keletkező zörgések és zajok megszüntetésére ill. Gyakorlatilag minden autó-hifi építésnél nagy hatékonysággal alkalmazható. Némi utólagos munkával bepótolhatjuk azt, ami a zajcsillapítás terén a gyárban. A legismertebb, és legszélesebb körben használt anyag a bitumenlap.


A rezgéscsillapító lapok elsősorban fémlemezek rezgésének csökkentésére, valamint a hanggátlás növelésére használhatók.

Cikkszápf8Kategória: Szigetelés, zajcsillapítás. Silent Coat szigetelő, zajcsillapító , zajcsökkentő árak és leírások. Alukasírozott öntapadós bitumen lap bitu zaj és rezgés szigetelő.


Bitumen lap alukasírozott öntapadós. Fontos azért tudni, hogy bitumenlap és bitumenlap között jelentős. A zajcsillapító anyagok egyik királya azonban ma a Dynamat cég Xtreme . A zajvédelem az utastéren kívül tartja a zajt, a port és a vizet.


Védje a zajtól ügyfelei autóinak utasterét Teroson zajvédő anyagokkal!

RCA, Reflex csövek, Rezgéscsillapítók, zajcsillapító , Subláda doboz, Szűrők- átalakítók, Szövetes szigetelők, Tápelosztó, Tápkábel, autóhifi szerelési anyag. Hangszigetelő és zajcsökkentő lap, Alvázvédő, üregvédő, szélvédőragasztó, hangszigetelő, szilikoneltávolító, polírozó korong, paszta és folyadék. Hasonlítsa össze az árakat!


Zajcsillapítás kategória a Dreambox autohifi áruházban. Elhangolhatjuk a kongó lemezt bitumen lap felragasztásával, így nem jön létre. Könnyebb is mint a gyári bitumenlap. Viszonyítás képpen: 10x10cm-es bitumenlap : 49g 10x10cm-es dynamat xtreme: 34g.


A saját autóm is ilyennel van. Itt a megoldás: Speciális zajcsillapító bitumenlap , 1m széles tekercsben, folyóméterre, az egyik oldalán öntapadós. Nagyon hajlékony, jól formálható. Elégedetlen vagy az autód zajszintjével? Nem szól olyan tisztán a hifi ahogyan Te szeretnéd ? Hangelnyelő és rezgécsillapító lap, sima felületű nyílt cellás PU habszivacs és bitumenlap kombinációja, széles hőmérséklettűrő tartomány, öntapadó.


Tömeges hirdetésfeltöltés Parkoló Előzmények . Sokféle speciális autó-hangszigetelő anyag kapható. A kialakításuk a felhasználástól függ – kerékdob, motorháztető, utastér. Ajtókba bitumenlap , erre vékonyan PUR hab, és ha fér, akkor.

Az lenne a kérdés, hogy a zajcsillapító bitumenlemezt vajon hogy teszik be az . Hangcsillapító bitumen szőnyeg 5x 2x mm, Sinuslive ADM-- rendelje meg otthonról, nap visszavételi garanciával a Conrad Electronic .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения