четверг, 18 июня 2015 г.

Bovelacci díszléc

A lakberendezés, lakásdíszítés fontos kellékei a polisztirol díszlécek. Decorative polisztirol díszléc : Akárcsak a Marbet előző termékcsoportja ezek is mintás díszlécek , azzal a különbséggel, hogy ezek a minták 1cm-es . Italstyl díszlécek Eurostyl díszlécek Americanstyl díszlécek. Rozetták Oszloprészek, testek Élvédők, lábazatok. Díszítő elemek Patchwork Segédanyagok.


Forgalmazott termékeink: Hundekor. Díszléc mérete : 8xmm, m hosszú. Már több mint éve gyártanak polisztiol és poliuretán alapanyagból díszlécet , stukkót, . Bovelacci Italstyl polisztirol díszléc : I 701. Fehér polisztirolból készült holker díszléc (stukkó).


S- LIGHTLED - Már éve a piacon, kis és nagykereskedelem, több . Már egy egyszerű holker díszléccel is sokkal hangulatosabbá válnak a belső . Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! ANRO Negyedoszlop - sarokba. Poliuretán díszléc oldalfalra Grand Decor CR 708. Cégünk széles elemválasztékban gyárt kül- és beltéri díszléceket , konzolokat, kvádereket, oszlopokat, csőhéjakat, párkánydíszeket, díszítőelemeket és egyéni.


A hagyományos gipszstukkó díszítések helyett polisztirol beltéri dekorációs elemek, hundekor díszlécek. Különböző profilokban, abszolút kedvező áron .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения