четверг, 11 июня 2015 г.

Mészkő impregnáló

Elsősorban csapadékvíz közvetlen hatásának kitett épülethomlokzatok, műkő-, beton, vakolatrétegek, belső falszerkezetek, mészkő , mész vagy mészcement . Ajánljuk homokkő, mészkő (nem tömör), porfil, quartzite, solnhoffeni és más. HOTREGA Stein-Fleckstopp) (Ft- os áron) kapható a Festékpalota webáruház Antigraffiti, homlokzat impregnálás ,. Fila, tisztítószer, ápolószer, impregnálószer választék minden felületre: márvány, gránit, mészkő , bányakő, természetes kő, tégla, terrakotta, beton, műkő, . Solnhoffeni mészkő , – 2 Stone Protector, Universal. Kőimpregnáló, ár, Stone Protektor természetes kő, Stone Wax viaszos kőápoló, Stone Universal nagyhatású kő impregnáló.

Minden természetes kőre és betontermékre. Az impregnálószer kiemeli a kő színét és struktúráját, védelmet nyújt az olaj, . Kő-, tégla-, műkőápoló és impregnáló szerek. Vannak olyan területek, ahol szükséges a márvány és mészkőfelületeit impregnálással megvédeni. Ezek közül is kiemelkedik a kültéri teraszok . Mészkő , – 2 Stone Protector, Universal, Total Protector.


A kőimpregnálással nemcsak a fagyáskárokat előzhetjük meg. A kövek felülete, ha csiszolt is, nem tökéletesen sima. Az egyenetlen felszínen megülnek a .

Nyitott pólussal rendelkező természetes mészkő , mint pl. Aktuális Kő Impregnáló ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Fontos, hogy a követ impregnáló szerben megfelelő mennyiségű és . Termékek a cement- és műgyanta ipari padlókhoz.


Kétkomponensű átlátszó vizes diszperziós . Workmaxx Hungary tools for high quality working. A burkolat anyag, a felhasználási terület, valamint a használt impregnáló szer függvényében néhány . Alkalmazás: A VALMOR Kőbalzsam alkalmas kül- és beltérben természetes kövek, tégla, cserép, díszkő, mészkő járó- és falfelületek impregnálására. Az ásványi építőanyagok impregnálására szolgáló Funcosil SL sziloxánoldat mélyen behatol a kezelt anyag szerkezetébe, ahol légpára hatására olyan . A stone balsam segít, hogy szárazon is gyönyörködhessünk köveink textúrájában. Színmélyítő (Stone Balsam). Elmélyíti a kezelt kőfelületek színét, kiemeli a . A tisztítandó felületnek savállónak kell lennie, azaz mészkő és márvány felületek.


Protector - univerzális impregnáló beton-, műkő-, térkő-, tégla- és kőfelületre, . A nyitott pórusú természetes mészkövek , mint például a horvát vagy. Tartós védelem csak a pórusok lezárásával, impregnálással érhető el. Nedves hatású színélénkítő víztaszító impregnáló természetes kövek, tégla, cserép, mészkő , szilikátbázisú járó- és falfelületek időjárás elleni védelmére és .

IMPREGNÁLÁS Értékeink védelme a nedvességtől.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения