понедельник, 29 июня 2015 г.

Vizes bázisú vastaglazúr

Plus vizes bázisú vastaglazúr. Selyemfényű, kül- és beltéri, vizes bázisú vastaglazúr. Puhafa és keményfa felületek bevonására alkalmas. A Sadolin Classic Aqua a Balance Technology révén egyesíti a vizes és. Kültéri vizes bázisú , gyorsan száradó selyemfényű vékonyrétegű impregnálólazúr.


Vízzel hígítható vastaglazúr.

Bevonata dekoratív, fényes, az időjárásnak és az. Akrilát-diszperzió, pigment, víz , propilén-glikol, festékadditív. XYLADECOR VIZES BÁZISÚ VASTAGLAZÚR Vizes diszperziós, selyemfényű, . Mint fedő lazúr mérettartó . A fa minőségétől és jellegétől függően különböző lazúrfestékeket használhatunk. Vékonylazúr , vizesbázisú. Vizes bázisú alapozók és lazúrfestékek alá nem javasolt.


BORÓKA LAZÚR BOROVI 75L. Puha és keményfa felületek bevonására alkalmas.

Mélyen beszívódik a fába, nincs kellemetlen szaga. Hydrocrom Hydrocrom vékonylazúr és vastaglazúr festékek. Az AQUALUX lazúr egy gazdag színválasztékban elérhető vizes bázisú lazúr , amely védi a fa felületeket az időjárás viszontagságaitól.


Elit minőségű vastaglazúr a fa penészedése és korhadása ellen, ÚV szűrővel. Kül- és beltéri felhasználásra. Termékleírás és alkalmazás Vizes diszperziós, . Helios Pannónia Kft, BORI lazúr fenyő 2. L ( vizes bázisú ), termék és ár információ vastaglazúrok kategóriában.


Használat előtt minden esetben végezzen próba- festést a színeltérések elkerülése érdekében. A vékonylazúr jobban láthatóvá teszi a fa erezeteit, sűrűsége kisebb, a fába. Ehhez megfelelő lehet a DISZLAZÚR vizes diszperziós favédőrendszer, amely . A LAZURÁN Aqua Vizes vékonylazúr egy . Lazurán Aqua Vizes vékonylazúr. Kékülésgátló, vizes alapú , vékony rétegben felvihető lazúr kültéri faanyagokra. Felhasználás helye, Kül-és beltéri.


Universal-Holzlasur Futárral szállítható termék. Matt, vizesbázisú favédőszer a fa penészesedése és korhadása ellen, mélyen beszívódik a .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения