вторник, 23 июня 2015 г.

Solflex tél ár

Amennyiben ebből a termékből egy db-ot. Hasonlítsa össze az árakat! Párafékező fólia, metallizált felülettel. A hőszigetelés belső oldalán párazáró réteg.


Termékkategóriák - Gyártóművi árak. FestékAbc SzerszámAbc LazurAbc BurkolóAbc OtthonAbc.

Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! SOLFLEX TÉL hővisszaverő belső párazáró fólia. Hőszigetelés belső oldalán párafékező réteg, lég- és párazáró módon összeragasztandó átlapolt toldásokkal, irodák,.


Cserepes fedésnél használható alukasirozott tetőfólia. Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron. A lakótérben a téli időszakban mindig melegebb a hőmérséklet, mint a. Darabszámra rendelhető számos típusban (lásd ár - és cikklista).


Solflex nyár párazáró tetőfólia.

Kiszerelés: m2-es tekercsben. Ragasztószalag tetőfóliákhoz fotó . Az árak a kistételes vásárlásra vonatkoznak! Az alábbi listaárak a ÁFA-t tartalmazzák.


Változat ár módosító: Alapár áfával együtt: 14Ft. Lista ár : Hívjon az árakért ! Nettó ár : Hívjon az árakért ! Páradiffúziós, téli -nyári hőtükrös, valamint lélegző tetőfóliák nagy váalsztékát kínáljuk. Isoflex fóliák, Mastermax fóliák. Tyvek DUPONT AirGuard SDpárafékező belső oldali fólia.


DIFFLEX párazáró PE fólia SD107. Bitumenes zsindelyek kiváló minőségben, kedvező áron ! Nem kell mindenáron fékezni a páramozgást, de a telítési időszak legyen rövi. A feltüntetett árak Siófok km-es körzetére értendőek! Gerenda 4m-6m-ig nbs.


AQUABAU Falazóhabarcs HF30.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения