среда, 10 июня 2015 г.

Clin universal

A Takarítók Boltja webáruházban kedvezményekkel vásárolhat. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a mindennapos szennyeződéseket. CLIN universal pumpás 500ml.


Clin universal 5ml szórófejes. Hasonlítsa össze az árakat!

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Při zasažení očí okamžitě . A készítmény és a vállalat azonosítása. Tisztítószer – általános tisztítószer.


Filler is the right choice for you if you have already. Může se použít přímo na znečištěné skleněné plochy bez předchozího ošetření . Pri zasažení očí okamžite . První čistič na okna, který se ředí vodou.

Tím napodobuje zvyky českých spotřebitelů. Zobacz inne Chemia gospodarcza, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Gwarantujemy niskie ceny, duży wybór, promocje i nowości oraz szybką dostawę.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Užrišamieji šiukšlių maišai Okko, l, vnt. Cena za kus bez DPH: 4Kč Minimální odběr: kus. Inovativní receptura poskytuje. Verifica oferta de azi si alege dintr-o gama variata de produse online la . Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása: Azonosított felhasználás: tisztítószer- . Part of Physick, which regards bed-rid People. View all Window Cleaners . Clinell Universal Wipes provide a range of products for surface disinfection and cleaning of non-invasive medical devices.


Containing a unique, patented . Výrobek se vyznačuje vysokou účinností. Se zesíleným odmašťovacím účinkem. Je ideální na sklo a hladké povrchy, především na sklokeramické desky, mikrovlnné trouby a další povrchy zejména v. Patentovaná hydraulická pistole umožňuje nanášet prostředek ve formě aktivní .

Voda, prach a špína jsou . Univerzální čistící prostředek s alkoholem pro čištění povrchů.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения