вторник, 30 июня 2015 г.

Fischer gipszkarton tipli

A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók. A fischer gipszkertondübel GK egy olyan speciális rögítőelem, mely nem a lap hátoldalán rögzítődik, henm formazáróan a gipszkartonban. Online Áruházak kedvezménykártyával további kedvezmények. A fischer gipszkartondübel GK egy olyan speciális rögzítőelem, mely formazáróan a gipszkartonban rögzítődik.


Alkalmazható szimpla és dupla. A leggyorsabb rögzítési megoldás gipszkartonhoz.

Gipszkarton dübel GK box-ban. Előnyök ▫ A nagy szortimentnek köszönhetően, a HM alkalmas 3-mm vastagságú építőlapokhoz, és ezáltal széles. Fémdűbelek, fém tipli , ragasztás. Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya. A kis fúróátmérő igény lehetővé teszi a telepítést egyszerű mm-es fúróval, . Fischer GK gipszkarton tipli spirál . Szállítás a következő nap!


Kattints és vásárolj kedvező áron – gipszkarton tipli , dűbel árak – Válogass számos bolt kínálatából – Szűkítsd.

Hasonlítsa össze az árakat! Einhell barkácsgép - Einhell . FISCHER DUOPOWER tipli 8x- vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról. Fém gipszkarton tipli , szárnyas . Kívánságlistára Összehasonlítom. Legyen Ön az első aki véleményezi ezt a terméket.


GIPSZKARTON TIPLI SZÁRNYAS. Ha tégla, beton, gipszkarton , vagy más kemény anyagú falra (kivéve a fát) kíván bármit szerelni, biztos szüksége lesz tiplikre. A tiplik erős rögzülést biztosítanak . Anyagminőség: Polyamid PA 6. Rögzítés módja: hatlapfejű csavar (mellékelve). A szállítási díj 175cm hossz és 40kg súly és 3m-es körméret feletti termékek esetében egyedi lehet. Kérjük egyeztessen kollégánkkal!


DUOTEC NEW Felhasználóbarát nylon billenőhorog nagy terhelésekhez. Inteligens kombináció nagy terhelések esetén gipszkartonban Egyedülálló. RÖGZÍTŐ ANYAGOK 1RÖGZÍTŐ ANYAGOK Rögzítő anyagok HM tiplik.


DŰBEL 10X50MM DB DUOPOWER FISCHER - árak, rendelés, bolt, üzletek és.

Közismert, hogy még a betonfalak sem egyforma összetételűek és a téglafalak is eltérőek, nem is szólva az újabban gyakori gipszkartonból. FISCHER UNIVERZÁLIS DÜBEL UX Tökéletes professzionális tartás minden falban.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения