понедельник, 22 июня 2015 г.

Zománcfesték ár

Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket. Trinát magasfényű zománcfesték 1fehér 1L, Kül- és beltéri fa-, fémfelületek speciális tulajdonságú, vízlepergető átvonó festéke. A felületre jutó nedvességet. Aktuális Zománcfesték ajánlatok az ÁrGép -en. Hasonlítsa össze az árakat!


WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek.

ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Trinát selyemfényű flexibilis vastagzománc Kolor fehér zománcfesték , több mint . Magyarországon belül bárhova! Időjárás álló képességű selyemfényű zománcfesték. ZLETÜNKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Fémre, fára alkalmas, tartós védelmet biztosító, nagy tapadóképességű, jól fedő, rugalmas, időjárásálló festék.


STABIL SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK 1L FEHÉR és még 4termék közül választhat a kategóriában. Vásárlás: Zománcfesték árak , eladó Zománcfestékek.

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Everal selyemfényű zománcfesték A 9L. Félmatt alkid zománcfesték beltéri és kültéri használatra, cinkkel bevont és egyéb fém felületek , . Vas- és acélfelületek védelmére szolgáló zománcfesték.


Környezetbarát korróziógátló pigment tartalmával hatékonyságában megegyezik az eddigi legjobb . A Hemmax professional zománcfesték kiváló minőségű, kopásálló, selyemfényű, oldószeres zománc. Igényes kül- és beltéri fa- és fémfelületek . Vízlepergető magasfényű zománcfesték (5l) Trinát. Cellkolor selyemfényű zománcfesték (25l) Polifarbe.


Az oldalon feltüntetett árak a webáruház termékeire vonatkoznak ! Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó zománcfesték kategóriába tartozó termékek árait! Többek között ablakok és ajtók frissítő felújítása esetén remekül alkalmazható zománcfesték. HEMMAX COOL 3:ZOMÁNC KÉK 5L.


Magasfényű változatban is megvásárolható webshopunkban. TRINáT AQUA KOLOR SELYEMFéNYű ZOMáNCFESTéK L l. A Celli- Festék által kínált ragsztók alkalmasak a háztartásban használatos anyagok, mint bőr, fém, gumi, műanyag ragasztására, valamint a kemény- és puhafa . Trinát aqua kolor magasfényű vizes zománcfesték.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения