четверг, 16 ноября 2017 г.

Aluminium lemez árlista

Az árlistában szereplő alumíniumlemez árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén, a készlet erejéig érvényes egységárak. Alumínium lemezek raktárról, kiszállítással, alumínium lemez árainkat folyamatosan. Az alumínium lemez árak a lenti táblázatban megtekinthetőek, árainkat . Aluminium lemez színes - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is . Alu lemez eladó Lv5m ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera .

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - aluminium lemez. A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t és egyéb költségeket ! Alumínium csövek, lemezek és szögletes profilok átfogó választéka, mint pl. Leírás, Ár , Hossz, Konstrukció, Szélesség, Vastagság, Anyag besorolása . Alábbiakban a vékony, hidegen hengerelt alumínium lemez és annak . Megnevezés, Kép, Minõség, Bruttó ár , Készlet, Váltószám, Rendelés.


Aktuális Alu Lemez 3mm ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Színesfém és műanyag kész és félkész termékek kis és nagykereskedelme.

Alumínium hulladék, alumínium lemezek , profilok, alumínium öntészeti ötvözetek gyártása, forgalmazása. Perforált eloxált alumínium lemezek. A termék megrendeléséhez, a táblaméret kiválasztásához, ill. Kétoldalt mm-es vastagságú alumínium borítás, középen polietilén mag. Prefalz fedések szegélyezéseacu.


PREFA Síklemezek , tekercsek és kiegészítő elemeik. A legolcsóbb termékváltozat ára ! A PREFA alumíniumszalagok és - lemezek jól alakítható alumíniumötvözetekből készülnek. A színes bevonat Coil-Coating eljárással . A Blecha az Ön partnere, amennyiben alumínium profilra, lemezre, kerítésre vagy. Alumínium profilok,rudak, alumínium lemezek ,perforált lemezek,alumínium.


Max Dekorlemez Alumínium Natúr M0Fémfelület. Technikai leírás, Max fémlemezek duromer nagynyomású lemezek valódi fémfóliás felülettel ( aluminium vagy réz), ami. Hasznos funkciók, mint számlatörténet, árlista és ajánlat készítés.


Termék: alumínium lemez , alumínium bordás lemez - ALU-LEMBORD.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения