понедельник, 13 ноября 2017 г.

Trinát mestertapasz

Könnyen felhordható és csiszolható tapasz. Kül- és beltéri fa- és fémfelületek felületi egyenetlenségeinek kitöltésére . Fa- és fémfelületek felületi egyenetlenségeinek . Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. A trinát mestertapasz a fa- és fémfelületek felületi egyenetlenségeinek kitöltésére alkalmas. Igen, aki nem először használja, annak . A levegôn (°C-on) gyorsan száradó tapasz óra eltelté-. TRINÁT mestertapasz l. Alkalmazási terület: kül és beltéri fém és fafelületek felületi egyenetlenségének kitöltésére . ProIDEA termékinformációs katalógusban.


Trinát mestertapasz - PPG Trilak Kft. Kültérre és beltérre egyaránt . Termékleírás: A szállítási díj 175cm hossz és 40kg súly és 3m-es . Sadolin UV Extra, oldószeres vastaglazúr. Faház, fa homlokzat Ablak Ajtó Kerítés Korlát Térelválasztó Kerti építmény Kertibútor Dupla UV védelem Vízlepergető . Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet.


Az alábbi táblázatban többféle felület esetére is . Felület kiegyenlító tapasz. Kül - és beltéri fa- és fémfelületek felületi egyenetlenségeinek kitöltésére . Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Tegye fel kérdését a termékről. Készlet információ: Készleten . Vásárlások száma: ( 1). Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat!


Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban. Bruttó egységár: Érdeklődjön telefonon! Body Fine Kétkomponensű Gitt. A felhordást végezhetjük ecseteléssel, hengereléssel és .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения