пятница, 10 ноября 2017 г.

Fenyő fűrészáru nyíregyháza árak

Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online . Nyíregyháza tüzifa, fabrikett, lambéria gyalulási alapanyag fenyő fűrészáru.


Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk.

Vörösfenyő fűrészáru : deszka, szarufa gerenda minden méretben. Kiváló minőségű szlovák luc fenyő fűrészáru - a feldolgozás során ügyelnek a fa mérettartására és a pontos feldolgozásra. Tekintse meg termékeinket! OSB lemezek, szélezetlen borovi fenyő, . Tetőszerkezeti fenyő fűrészáru , faanyag és gerenda árak gomba és rovarkár ellen mártva: Bruttó 84.


Fenyő fűrészáru Nyíregyháza. Fűrészáru eladó havi 3-kanion , gerenda , szarufa ,deszka 50-es, tetőléc.

Az áru eredete Kárpátalja helyi paritás 140- EU, plusz a kamion ára távolságtól . Megnevezés, Méret, Nettó ár , Bruttó ár. Ablakfríz vörösfenyő , x 86. Faanyag, gerenda, tetőléc, lambéria, fűrészáru akciók, kedvező árak - Micorex tüzép és építőanyag kereskedés Miskolc. LETÖLTHETŐ ÁRLISTÁINK: Kiskereskedelmi faanyagok (PDF) Céges és m³ feletti menny.


Fő profilunk a fenyőanyagok , fűrészáru , faanyagvédőszerek és kiegészítők kis- és. Az árak a kistételes vásárlásra vonatkoznak ! A kiszolgálást biztosítja a telepünkön található . Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Asztalosminőségű fűrészáru Skandinávia északi részéről - sűrűszálú, erős szerkezetű szárított fenyő fűrészáru Norvégiából és. Cégünk egyik fő profilja, szárított fenyő fűrészáru import a Skandináv államokból. Vevőcentrikus üzletpolitikánknak köszönhetően az elmúlt.


Kiválóan szárítható, ragasztható, felületkezelhető. A leggyakrabban és legtöbbféleképpen használt fafajok egyike. Típus: Szélezett és szélezetlen fűrészáru.

FAFAJ, JELLEG, HOSSZ, VASTAGSÁG, MINŐSÉG, AKCIÓS NETTÓ ÁR. Borovi fenyő , szélezetlen, szárított, 25;5 I. Sűrű szálú , kiváló, asztalos minőségű borovi és lucfenyő fűrészárut importálunk. Asztalos fenyő fűrészáru és továbbfeldolgozott termékek a Junnikkala-tól.


Fafaj, Méretek, Minőség, Ár : m(bruttó), Raktár . Raklap- Asztalos minőségű fenyő fűrészáru kínálatunk: Származás Szlovákia és Ausztria.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения