среда, 15 ноября 2017 г.

Mészhomok tégla eladó

Eladó : KifestoKeszlet(22) Kereskedői fiók. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás,. Fehér kisméretű mészhomok tégla eladó Dunakeszin.


Nagyméretű fehér mészhomok bontott tégla Dunakeszin. Lakó-, közösségi- és ipari épületek kéthéjú falak látszó homlokzati kérgeként is használható a mészhomok tégla. Ez a természetbarát falazóanyag természetes anyagok, mégpedig a mész, .

Magas testsűrűsége igazi hanggátló téglát varázsol a Silka elemekből. A nagy hőtároló tömegű mészhomoktégla külső fal állandó, kellemes lakóklímát nyújt. Felső ablak távnyitóval buktatható, alsó ablak bukó-nyíló, hőszigetelt üvegezésű, alumínium vázas. Társasházat vagy sorházat épít, és biztosra szeretne menni a hanggátlás terén? Ehhez a legjobb választás a Silka mészhomok tégla ! YTONG és Silka szerszámok.


A roppantott mészhomoktégla jó hőtároló, kitűnő hangszigetelő, tűz- és. A Silka HMLF 1NF mészhomok téglák hatékonyan alkalmazhatók társasházak alagsori tároló helyiségeinek kialakítására, ipari létesítmények elválasztó .

A tradicionális mészhomok - tégla napjainkban ismét közkedvelt építőanyag. A Silka mészhomoktégla egy olyan nagyszilárdságú építőelem, amely mész, homok . Megnevezés, Ár, Egység, SI Ár. KIVONAT A XELLA MAGYARORSZÁG KFT.


SILKA ALKALMAZÁSTECHNIKAI ÚTMUTATÓBÓL. KIZÁRÓLAG OKTATÁSI CÉLOKRA. A hazai bányákból származó homokot és meszet a gyárban, silókban tárolják. A mészhomoktégla gyártás fő állomásai. A nyersanya- gokat súly alapján . Tégla és más falazóelemek hőszigetelő és hangszigetelő képesség, hőtároló.


Neked csupán egy jó kőművesre van szüksége teljesen ugyan az mint ha tégla falat raknának, csak kétszer olyan nehéz és vizes vágó . Az Aqua-Stop W MÉSZHOMOKTÉGLA -IMPREGNÁLÓ kültérre speciálisan a vízre és szennyeződésekre nagyon érzékeny kültéri mészhomok - tégla felületekre . Pórusbeton és mészhomoktégla. Kőroppantó és mészhomoktégla (silka) törő. Ytong falazóelem P2-GT cm.


Silka márkanéven mészhomoktégla falazóelemeket is gyárt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения