вторник, 28 ноября 2017 г.

Pvc takaróléc

PVC TAKARÓLÉC , AJTÓHOZ ÉS ABLAKHOZ EGYARÁNT, FEHÉR, 30X3MM, 220CM és még 5termék közül választhat a kategóriában. HÁZTermékekNyílászáróNyílászáró kiegészítők PVC takaróléc , fehér. Alkalmazás: bel- és kültéren A termék előnyei: gyakorlatilag nem keletkezik hulladék a dobozból kivéve az utolsó méter is tiszta helytakarékosan szállítható,.


Műanyag takaróléc , szegőléc forgalmazás, fehér műanyag takaróléc öntapadós, 3cm-es cm-es és 7cm kivitelben. Viszonteladóknak további kedvezményekkel .

A takaróléc vastagsága: mm. PVC anyagú műanyag takaróléc a fehér színnél öntapadó szalaggal a könnyű felhelyezhetőség érdekében, a színes takarólécek öntapadó csík nélkül . Típus: Műanyag törhető öntapadós takaróléc. Csomagolási egység: tekercs fm.


Alapanyag: PVC Szín: fehér. A greenteQ PVC takaróléc műanyag ablak beépítéseknél alkalmazható a csatlakozási hézagok elfedésére. Tekercses kiszerelésben áll rendelkezésre és a .

JEWE PVC TAKARÓLÉC FEHÉR 30X3MM X 220CM - árak, rendelés, bolt, üzletek és akciók és leírás. Részben raktárkészleti termék. A padlásfeljáró beépítése után a mennyezeti nyílás és a tok közötti rés egyszerű és gyors elfedésére szolgál. Nem raktárkészleti színek:.


Társaságunk fő tevékenysége a PVC profil extrudálás. Minimum vásárolható mennyiség: db = fm (szál). Címkék: Fehér, öntapadós, Renolit, takaróléc. PVC könyöklő – Anyagában fehér.


Névtábla, házszám rögzítése kültérben. Egyszárnyú kamrás PVC ablakok jobbos balos kivitelekben. Takaróléc rögzítése nyílászáró kerethez kül- és beltérben. Az ajtókhoz szükség esetén negyedkör, vagy szögletes takaróléc.


A Cosmofen PVC ragasztó hozzájárul a műanyag takaróprofil tartós rögzítéséhez. Amennyiben a műanyag takaróléc a munka során elszennyeződött, tisztítsa . A kétoldali ragasztószalaggal ellátott PVC takarólécek felhelyezése egyszerű és tiszta művelet.

A PVC ablakok esetében a védőfóliát el kell távolítani, a csak. PVC szerkezetek gyártási hibái. A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. A honlap igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.


További információRendben . Fontos, hogy takaróléc a külső oldalra is kerüljön, mert a poliuretán hab nem áll ellen a víznek és a . PVC - padlózáróléc, 2-részes. PVC-padlóborítás mm, B1Q1. Kiegészítők: - 350mm-es PVC párkány.


Standard Természetes furnér. Szatén Természetes furnér.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения