вторник, 21 ноября 2017 г.

Dörken tetőfólia

Itt vannak a párazáró fólia árak, illetve a páraáteresztő fólia árak is. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Tetőfóliák , alátéthéjazatok, beltéri párazáró-, párafékező fóliák kategóriában. A termékpalettán tetőfóliák és rendszerelemeik, alapfalvédő-, szigetelő- és drénrendszerek, állvány- és takaróponyvák, mezőgazdasági- és tavifóliák találhatók.


DÖRKEN DELTA VENT S TETŐFÓLIA. Háromrétegű, nagy szakítószilárdságú, páraáteresztő tetőfólia.

Tetőfólia fektetés, tetőfóliák tulajdonságai: hőszigetelő, páraáteresztő, hővisszaverő, vízzáró, . Beépítését abban az esetben javasoljuk, ha a tetőszerkezet már . Hálóerősítésű polietilén fólia , minden átszelőztetett tetőszerkezethez. Hosszú távú védelmet nyújt por, porhó és csapóeső ellen. PP flíz- fólia kombináció. Az RLS Store Kereskedelmi Kft.


Fontos feladatnak tartjuk hogy a építkezők számára egyénileg, a legkedvezőbb . Tetőfóliák Nyári hővédelmet igénylő épületszerkezetekhez , tetőterek beépítéséhez és a túlzott . Európai Szabványnak megfelelő párazáró ás páraáteresztő tetőfóliák.

Páraáteresztő, víz- és szélzáró . Masterplast Masterbit 1K kent műanyagadalékos bitumenes szigetelés. Kiszerelés: literes vödörben. MASTERPLAST Isoflex Soft PE szövet alapú tetőfólia , mérsékelten hővisszaverő. Minden – különböző elvárásoknak megfelelő – tetőkonstrukcióhoz ajánlunk alátétfólia – légzáró és párafékező fólia kombinációt, amely az adott elvárásokat a . PE fólia technológiai szigetelés. Nettó ár: 4Ft, Bruttó ár: 5Ft, m2.


Delta Homlokzati Fólia S Plusz . Javasolt felhasználási hely és cél. Tetőfólia , deszkázat nélküli nem hőszigetelt vagy kettős átszellőzésű helyen. Tubusos sűrű ragasztóanyag, a légzáró és párafékező fólia szorítóléc nélküli csatlakozásaihoz, beltérben. A probléma megoldására létezik egy utólagos fólia beépítési módszer, ami az új beépítéssel ugyan nem.


Erre a problémára a Dörken kínál egy megoldást. HŐSZIGETELŐ, TETŐFÓLIA, TETŐKIEGÉSZÍTŐK. Purhab, Beütős dűbel, Raklap, Fólia , Vakoló profil kiszerelései és árai.


A Dörken lemezeket függőlegesen a pincefal elé, vízszintesen tömörített kavicságyra lehet használni. A Terraplast lemezek anyaga magasnyomású polietilén.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения