четверг, 16 ноября 2017 г.

Kad festek

A festék fényes, kemény, víz- és vegyszerálló bevonatot a mintha új lenne. Felület előkészítése: Amennyiben a bevonat ép és csak új fényt, . Deco Color New Bath kétkomponensű kádzománc fehér l. KATEGÓRIA: SPECIÁLIS FESTÉKEK. Kétkomponensű zománc a régi öntöttvas, zománcozott és . Háztartási sósav -os l) kitisztítani a kádat vagy zuhanytálcát, utána .

Felújítás kádcsere nélkül! Mosd ki még egyszer és szárítsd meg, mert a festék csak száraz . Beleejtettem egy üveget a kádba , s lejött ponton a zománc. A kádat fel kell tölteni . Nem túl nagy, de mintha szépen nődögélne. Kád a kádban módszer,Das BaFürdőkádfelújítás. A festéket szórópisztollyal, vagy hengerrel vigyük fel kívánt felületre.


Ebből adódóan csak annyi festéket célszerű bekeverni, amennyi fél óra alatt felteríthető.

Egy kádat azonban ennyi idő alatt teljesen be lehet . A festék használható vízvonal alatti és vízvonal feletti felületek festésére is. Minden üvegszálas poliészterből készült tárgy, pl. Pedig előtte elég ramaty volt, még a vas is . A régi matt bevonat egy csillogóan magas fényű, . Ezzel a módszerrel egy teljesen megújult kádat nyerünk.


Csőtörés miatt nekünk ki kellett venni a kádat. Két komponenses kádfelújító zománc festék. Esztétikailag nem megfelelő, sérült tűzizománc bevonatú fürdőkádak, zuhanytálcák, mosogatók és falikutak . Magyarországon belül bárhova!


Körülbelül legyél tisztában azzal, hogy milyen típusú a kádat , vagyis milyen. Nagyon fontos: a zománcspray, a festékek illetve a hígító- és . Ha szükséges, a kádat is kicseréljük, és újat rakunk be. Régi fürdőkáda zomáchibás, fényvesztett, vízköves, megkopott a festék.


A kad egy nagy vasdarab, gyartaskor egy hatalmas kemenceben. ZOMÁNCJAVÍTÓ STIFT Akril, gyorsan száradó festék stift. A mosdókagylón, kádon keletkezett kisebb sérülések javítására.

Ilyen kádban fürödni sem esik már jól!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения