пятница, 17 ноября 2017 г.

Infrasorompó

A kültéri védelem leggyakoribb eleme az infravörös sorompó, vagy röviden infrasorompó , amely kerületi védelmet biztosít. Ez az infrasorompó nem ugyanaz , . Egysugaras mini infrasorompó pl. Biztonsági kamera, kapu és riasztó - bolt és webáruház.


AN HEATERS fűtés Alean infrasorompókhoz.

Reflexiós ( tükrös ) infrasorompó. Kültérre elemes infraasorompót érdemes . Védje meg területét infrasorompó , radarsorompó segítségével! A legjobb termékeket, profin telepítjük. Tétényi Security Pomáz, Pest megye, Balaton és . Alean ABT2-kétsugaras digitális infrasorompó (40m): Új megjelenésű ABT2- kétsugaras digitális infrasorompó.


Ezzel szemben az infrasorompó vonali érzékeléssel működik, tehát nem széles terület védelmét látja el, hanem egyvonalban, . Interstelar PH1-5SA 15m infrasorompó.

INFRASOROMPÓK kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. A 100m-es, és azt meghaladó hatótávolságú sorompókba, be van építve a fűtés. A szorólapon feltüntetett áramfelvételi adatokhoz hozzá kell adni a. AN9A kétsugaras infrasorompó. A LED visszajelzők használata.


Kapunyitó szerkezetek biztonsági kiegészítője, illetve riasztórendszer eleme. Egy és többsugaras, adó és vevőegységes (nem tükrös) infrasorompók. Rendkívül kedvező ár, nagyfokú megbízhatóság. Az infrasorompók , hivatalos néven infravörös sorompók a kültéri védelem egyik fő részét alkotják.


Létezik beltéri illetve kültéri kivitelben, kettő. Hasonlítsa össze az árakat! A két kapuoszlopra szerelt fotocella infravörös sugárral érzékeli, ha a kapu útjába lépett valaki, a kapu megáll.


Alean ABT2-kétsugaras digitális infrasorompó (60m): Új megjelenésű ABT2- kétsugaras digitális infrasorompó. Alean ABI többsugaras infrasorompó telepítési útmutató. Az infravörös érzékelők fejlett technológiájának köszönhetően az eszköz alkalmas kül és beltéri. Ditec LAB4S akkumulátoros fotocella kapunyitóhoz.


Moteck és más típusú kapunyitó szettekhez Az általunk forgalmazott összes típushoz alkalmazható Bármilyen kapunyitóhoz használható Relézett infrasorompó.

Infrasorompó Telcoma, Gardengate, Hörmann, Tecno Fotocella, ÁR, ÁRAK, AKCIÓ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения