среда, 15 ноября 2017 г.

Telcoma kapunyitó programozás

SZERELÉSI ÚTMUTATÓ A T101-es VEZÉRLŐEGYSÉGHEZ ÉS A. A vevö 1-es csatornáját programozó gomb. Ha programozás közben az Lled villog azt jelenti hogy a vezérlés érzékeli az . Az OCvevő(ábra) használata és programozása a vevőt kisérö leirásban . Csak ugyanolyan típusú elemet használjon ha cseréli. Ezúttal kijelenti, hogy az EDGE .

Kiváltására bármelyik fix kódos tanítható, vagy a TX MULTI (klikk ide) vagy a fémházas . Univerzális GATE távirányító adók programozása. Fix kódos, 4Mhz-es FIX. Manapság áruk és megbízhatóságuk is rendkívűl népszerűvé . KT(KIT-01) univerzális rádióvevő. TELCOMA távirányító , TELCOMA.


MHz-en működő fix és ugrókódos kapu távirányítók kódját tanulja meg. A kapuautomatizálás egy családi ház egyik legkényelmesebb kiegészítője lett. A felprogramozást magyar nyelvű használati útmutató segíti, ami a csomag tartalma.

MHz csatornás 2gombos Led: van, piros színű. AF124-CBVEZÉRLÉS LEÍRÁS ÉS PROGRAMOZÁS ACE FAST. A programozás közben a mágneses végállást is lehet ellenőrizni: Engedje ki a motort. Egykaros kapunyitó , új távirányítót szeretnék hozzá programozni , . TANGO SLIM, TANGO SLIM.


Nice, BFT, Beninca, Telcoma és DASPI motorok forgalmazása. Szerelési alapdíjunk (beszerelés, programozás , beszabályozás) nettó 25. Lakossági tolókapu, nyílókapu, szekcionált kapu, billenőkapu gyártás, telepítés, szerviz, karbantartás.


Helyettesítő termék: Telcoma Slim2. Ugrókódos kapunyitó távnyitó a Golés a BIXLP rendszerek kiváltására. KIT STONE 24V, Telcoma kapunyitó szett Vdc motorral. HANDY, Digitális programozó egység a STAR vezérléshez, 19Ft.


Telcoma digitális programozó egység távirányító kódok bevitelére és törlésére. GSM kapunyitó modul, relés, mini. MyGates M távirányító programozása. Multi C univerzális kapunyitó távirányító.


Kapunyitó Távirányító, ugrókódos rádióvevő, kapu távnyitó.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения