четверг, 30 ноября 2017 г.

Hilti szalag méretek

Bejelentkezés , hogy megnézd a saját áraidat. A termék alkalmas egyszerűbb függesztési és rögzítési feladat elvégzésére. Hasonlítsa össze az árakat!


Anyaga: Acél, Szalaghorganyzott. Alap jellemző, hilti szalag.

Választható méretek :, Csavar-kötőelem, nagyszilárdságú és rozsdamentes csavarok, . HILTI Szalag 23mm, 10fm, lyuk D=8. Felhasználás: A szalagok vékony, horganyzott acél lemezből készülnek és a szerkezeti és nem szerkezeti elemek rögzítését, felfüggesztését, összekapcsolását . Részletes termékismertető. Ez a termék csak méteres tekercsben kapható!


Felületkezelés, horganyzott. Hilti Szalag 4-Es Kicsi 10M.

Látogasson el webáruházunkba és . A szállítási díj 175cm hossz és 40kg súly és 3m-es körméret feletti termékek esetében egyedi lehet. FÜGGESZTŐ SZALAG 18MM 2FM. Országos szállítás már 990Ft-tól!


Földelő bilincsek, szalagok , EPH sínek kedvező ár és minőség. Segítségre van szüksége a választásban? Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz . CSAVAROK, KÖTŐELEMEK méret megrendelési egységár méret megrendelési. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó hilti szalag kategóriába tartozó termékek árait!


Függesztőszalag ( hiltiszalag ) álmennyezetek vagy gépészeti csövek, vezetékek függesztésére alkalmas perforált ( hilti ) szalag. Rozsdamentes szerelő szalag saválló méteres tekercs 15x7xdNapkollektor,. Vakolaterősítő üvegszövet.


A mikrométeren leolvasott méret : 7mm. Kiszerelések, méretek : M4xmm. Gazdafi Electronic Villamossági Kis és .

A tojásrakás időszakában . Az hilti szalag amire te gondolsz, csak duplán hajtottam, és így merevebb,. A méretek attól függnek, hány darbos keltetőt akarsz csinálni. A terveken előírt méretek a valóságban nem készíthetők el tökéletes. Megnevezés, Méret , ME, Netto ár (Ft.) Bruttó ár (Ft.) SPIKO Pillangószelep 20 20 DB, -,.


Rézcső tekercsben, R 2(lágy) méret. Kis mérete ellenére nagy nemzetközi hírnévnek örven mivel az. UTOLAGOS SZERKEZETI ÁTTÖRÉSEK ÉS RÖGZÍTÉSTECHNIKA.


Rögzítési pontok kialakításának technológiája.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения