четверг, 16 апреля 2015 г.

Égetett agyaggranulátum

Az égetett agyaggolyó vagy agyag granulátum , a nyílméregbékás terráriumok alaptalaja, mivel pillekönnyű valamint porózusságának köszönhetően, méretéhez . Kémiailag és biológiailag semleges, porózus anyag. Kiváló vízemelő tulajdonságokkal rendelkezik. Blusana agyaggranulátum speciálisan hydrokultúrák és cserepes növények számára.


Használatával a hydrokultúra tiszta és higiénikus. Legkisebb kiszerelési egység: 1 .

Agyaggranulátum , 5-mm nagyságú égetett agyaggolyók. Nagyobb képért kattints a képre! Rendelhető mennyiség: db. Csövet vagy agyagot a növények alá!


Két növénygondozási katalizátort mutatunk, és azt is összeszedtük, melyik hogyan működik és . Kertbe és cserepes növényekhez is felhasználható! Célja talajtakaró, vagyis dekorációs célokat is szolgál, de ezen kívül megakadályozza a gyomok kinövését, . Tárolt változat Természetes szervetlen anyagokból gyártott mesterséges közegek: perlit, kőgyapot, vermikulit, égetett agyaggranulátum. Szintetikus műanyagok: habszivacs .

Kertészeti égetett agyaggranulátum. Nem igazán találtam sokatmondó infokat erről a témáról. Az agyaggranulátum előállításához általában szenet, fűtőolajat használnak. A Bugs-World égetett agyaggranulátum ideális terrárium talaj kétéltűek (pl. nyílméregbékák) és néhány hüllő számára.


Tőzeghelyettesítő anyagként az égetett agyaggranulátum és a perlit is . A kis akváriumban aktív talaj, míg a nagyban akadama és égetett agyaggranulátum található. Enni ugyanazt kapják, mint a többi garnéla. Ez a réteg fogja biztosítani, hogy a tálba bárhol bekerült víz egyenletesen oszoljon el mindenhol. Tárolt változat Hasonló Kiválóan használható még a virágkertészetekben kapható égetett agyag- granulátum is, melyet tőzeggel takarhatunk.


A talaj vastagsága legalább 8-10 . A tiszta sómentes nyersagyagokat nyílt kemencében égetik , amíg jellegzetes szabálytalan alakúak lesznek. Széles körben alkalmazható. Ezt egy hidrokultúrás közeg, amely a legtöbb esetben égetett agyaggranulátum vagy perlit, esetenként vermikulit, könnyen meg tudja . Tört szemcsés égetett agyag. Az égetett agyaggranulátum , ahogy azt ma felhasználjuk, mentes a betegséget okozó lényektől, baktériumoktól, vírusoktól, gombáktól és . A benne lévő finom eloszlású szerves anyag az égetés hőmérsékletén elég és a gázalakú égéstermékektől az agyag lyukacsos-szivacsos .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения