среда, 15 апреля 2015 г.

Hajlítható rézcső

A lágy gépészeti rézcsöveket 5-22mm külső átmérőig tartjuk. Kiválóan alkalmasak víz, gáz és fűtésszereléshez. A csövek német gyártmányúak. Lágy rézcsövek szerszám nélkül, kézzel hajlíthatók.


Egy fontos alkalmazási terület például a . Vasműszakibolt - webáruház: több, mint éve működő barkácsboltunk már online is várja az érdeklődőket.

Aktuális lágy rézcső ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Hajlítógéppel a megfelelő külső átmérőhöz tartozó legkisebb görbületi sugarak is létrehozhatók. Ez fontos szempont a kemény és félkemény csövek hajlítása előtti lágyításnál is.


Rézcsövet szeretnék meghajlítani spirálba anélkül, hogy eltörne,. Viszont hogy olyan kis ívben meg tudd hajlítani rogyás nélkül hogy . Akciós gázkazánok forgalmazása szakszerű tanácsadással, terméktámogatással és beszereléssel. Bízza jövőjét szakemberekre, kérjen tőlünk ajánlatot online!


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - rézcső.

A rézcső rézből (vagy rézötvözetből) készült cső. Haina Kézi Racsnis Csóhajlító Rézcsó 90-fokos Csó Hajlító 13-részes Új. A rézcsövek mechanikai ellenálló képessége nagy.


Gépész Holding Csőrendszerek Rézcső. WIELAND SANCO lágy tekercses rézcső , 25mes- tek, 18x1mm. A falon kívüli szereléseknél a tekercsben szállított lágy rézcsöveket egyengetni kellene,. Ez alapjában véve a szerszámmal történő hajlításra is vonatkozik.


A feltüntetett árak méterben értendők! Rézcsövek , Csőrendszerek, VÍZ-GÁZ-FŰTÉS-KLÍMA-KONYHATECHNIKA. A lágy rézcső legnagyobb előnye, hogy akár kézzel is könnyen hajlítható. Ez azért fontos, mert így a fektetési munka gyorsan elvégezhető és utólag nagyobb . Szükséges-e ehhez hajlító szerszám? Szigetelt lágy rézcső ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Lágy, félkemény és kemény változatban gyártják.


Az első kézzel, a második kézi készülékkel, a harmadik csak hevítve és műhelyi körülmények között hajlítható. Ezután hidegen hajlítható. A vezeték szigeteléssel együtt deformáció mentesen hajlítható.


Rendkívül jól áll ellen a korróziónak, természetes anyagként újrafelhasználható, könnyen hajlítható , ráadásul baktériumölő képességgel is rendelkezik.

Air Hydraulic Pipe Bender In Operation - Duration: 1:46. Massziv hajlitókarok és edzett görgőkHosszú karokMunkaasztalhoz rögzithetőPreciz vájatok a gyürödésmentes.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения