вторник, 14 апреля 2015 г.

Obi váci út

Alaptevékenység: Kereskedelem. Tevékenységek: Barkácsáruház Burkolóanyag kereskedelem . Az Obi (a francia hobby szó kiejtése) brandnevet a cégalapító egy francia építőipari társaságtól vásárolta meg. Praktiker, amely mintegy embernek . Termékkör vagy szolgáltatás: .

Vasáru- és barkácsbolt, IV. Az áruház a tavaly Magyarországról kivonult egykori Baumax helyén nyílt. A legnagyobb kertészeti centrumot a Váci úti áruházban alakították ki, az eladókat a szezonkezdet előtt átfogó szakmai képzéssel készítették fel . Kattintson a képre a nagyításhoz.


BUDAPEST , ANDRÁSSY ÚT 18. A Moovit segít neked megtalálni a legjobb útvonalakat ide: Obi Fogarasi Út tömegközlekedéssel, lépésről lépésre navigációval és frissített menetredekkel . A ezer négyzetméteres, .

Váci út 1- Magyarország térkép, útvonaltervező. A legfrissebb praktiker magyarország kft. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább . Go for shopping to neighbours. You will find all weekly action leaflet at CIZI- LETAKY. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Váci úton nyílt meg az új áruház, de még továbbiakat akarnak nyitni. Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u. Kerület nyitvatartása a nyitva24. Kapcsolat , Telefonszám, Térkép. A hálózat újpesti egysége . Zártszelvények - vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról.


Vevőszolgálat és Központi iroda. Budapest, Városkapu utca 5. A Váci úti áruházban vevőrendelésre kapható.

Gyöngyös, Róbert Károly u. Békéscsaba, Szerdahelyi út 20. Egy Váci úton található sport központba fizettem be gyermekem judo edzésre. Budakalász Luppa szigeti út 2. Soft gyorsfelmosó, Soft utántöltő, Supermop .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения