среда, 29 апреля 2015 г.

Hajólakk

Szélsőséges időjárási és tengeri . Kíváló terülésű, rugalmas felületet képez és megfelel a legmagasabb követelményeknek. Kiváló terülésű, tartós, rugalmas felületet képez és megfelel a legmagasabb követelményeknek. Elsősorban tartósan vízbe merülő nyers, vagy pácolt fafelületek védelmére szolgál.


Kiváló terü- lésű, tartós, rugalmas felületet képez és megfelel a legmaga- sabb követelményeknek. Az autólakk kezelése nanotechnológiát használva.

Az autó és motorkerékpár lakkja olyan tulajdonságokat szerez, amelyeknek köszönhetően eltaszítja a vizet. Hajólakk 5ml színtelen Biop. A kiválasztott címkével az alábbi termékek rendelkeznek a webáruházban. Ha kérdése van, forduljon bizalommal munkatársunkhoz, aki . Casati Veliero hajó lakk 5. Készlet információ: Készleten . Többcélú hígító és berendezéstisztító az komponensű termékekhez.


Hagyományos hajólakk (fa-olaj bázisú lakk).

Prémium minőségű komponensű, kitűnő UV-védelemme Borostyán színű, különösen mély fénnyel. Gyorsan száradó színtelen lakk,világos tónusa, naponta akár két réteg is felhordható. A hajó lakk faanyaghoz: fajták, alapvető jellemzők és alkalmazási jellemzők. Tikkurila UNIKA SUPER féligloss.


Vásárlás: Lakk árak, eladó Lakkok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lakk termékek, Lakk márkák. A világ legkitűnőbb lakkjai. Különösen kedvelt a forró égövi térségben, ahol az egyedülálló UV állóság különösen fontos.


Rendezés: Alapértelmezett, Név, A - Z. A Perfection egy kétkomponensű poliuretán hajó lakk , melyet a hajók, csónakok, bármilyen vízi eszközök víz feletti területeinek . Biopin Barend Palm Hajóolaj. Nézd meg ezt a tökéletes felvételt. Ahogyan Balogh haja hátrasimul, annyi lakkal, amit a szél sem tud megmozdítani.


Talán hajólakk – töprengtem a fotó előtt . A levegőben hajólakk szúrós, édeskés szaga terjengett. A padlón kupacokban hevert a fűrészpor és a faforgács.

Hosszú gerenda nyúlt végig majdnem a . Min Alumínium szürke, Antik dió . Ft összértékű rendelés esetén a kiszállítás ingyenes! Sajnos ehhez a termékhez még nem kerültek adatokat .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения