понедельник, 27 апреля 2015 г.

Végállás

Rendeltetésszerű használat. Szerelés és üzembe helyezés. Utasítások elektromos szakembereknek. A motor a felfogatóval úgy legyen rögzítve, hogy a két végállás beállító lyuk könnyen hozzáférhető legyen, (Kifelé nézzenek a szerelő lyuk felé) Rákötöm a. Az elektrotechnikában a végálláskapcsoló olyan kapcsoló, ami egy mozgó alkatrész, vagy egy mozgó tárgy a segítségével működik.


Ha szükséges, rögzítse a négyszögletes csapot (1) a végálláshoz (2) egy csavar segítségével (3).

Helyezze be a gyűrű adaptert (4) és a csigát (5) és . Nézd meg termékkínálatunkat. SMART HOME redőnymotor mechanikus végállásának beállítása itt tölthető le nyomtatható verzióban: . Helyzetkapcsolók, végállás kapcsolók és fejek. Csak néhány termék a nálunk kapható több 1közül.


Villamossági Webáruház és nagykereskedés! Eddigi széleskörű felhasználás során a végállásban ha nagy erő hat még a működtető karra (pl kazán levegőztetőajtó súlya) akkor a kapcsolót . Conrad webáruház - Több ezer vásárlói értékelés. Szállítás a következő nap!

Proteco Roller végállás kapcsoló komplett azonnal, raktárról, országos kedvező házhozszállítással. Ha Proteco motorok alkatrészei keres, itt biztosan . Cégünk a Honeywell végálláskapcsolóit és más jellegű . Végállás kapcsoló CSA a legjobb ár-érték arány. Ditec Luxo FCH végállás kapcsoló.


Mágneses végálláskapcsoló tolómotorokhoz, Motorline Bravo5és Slide 800- hoz. CUBIC 6FM – CUBIC 6FMTI mágneses végállás kapcsoló szerelési utasítása. A dobozban csak a motor van, de nincs benne végállás kapcsoló. Helyette egy 10fordulatú nagypontosságú potit hajt a motor egy csiga . Most kedvező áron, egyszerűen . A) Az alsó és felső végállás nyomaték szerint.


Redőny szerelékei: Merev felfogató (Lock to Play) vagy feltolásgátló ütköző gomb a zárólécen. Kapu toló,úszó végállás ütköző,talpas kivitel,gumis Art:476P, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. KMA elektromos tandem végálláskapcsoló. Fotocella mőködési mód végállás kapcsoló (zöld).


Nyitási üzemi végállás kapcsoló (zöld).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения