вторник, 28 апреля 2015 г.

Műanyag vízvető profil

VÍZVETŐ PROFIL 8MM, NATÚR ALU 5M és még 1termék közül választhat a kategóriában. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! A vízvetők és küszöbök thermobetétes változatokban is készülnek.


Normál és thermobetétes vízvetők : csavarozható, nútba pattintható, balkonprofil és styl . Alumínium szárnytakaró profil többféle eloxált felülettel.

Rendelhető fm-es szálban! Minden típusú és színű vízvetőhöz műanyag végzárót is tudunk adni! Műanyag lambéria UV stabil (8) lamb1. Saválló, nemesacél és sárgaréz profilok (21) rostfrai . Cégünk meghatározó szereplő a magyarországi építőipari profilok piacának,.


Vízvető és dilatációs profilok. Alkalmazható fából műanyagból és fémből készült lengőajtókhoz.

Teraszprofil termékek, élvédők, profilok széles választékával várjuk Önt. Boltunk nagy raktárkészlettel rendelkezik. Párkányok, vízvetők , szellőzők. Zuhanykabin, kádparaván vízvető profilok és gőzkabin ajtó szilikon tömítések széles.


Elöregedett, kitöredezett és elszíneződött műanyag vízvetők kiváltására. Alu színű konyhai vízvető. Profilok burkolatokhoz vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Belső sarok LBvízvetőhöz. Munkalap vízzáró profilok , vízvetők. A konyhai munkalapok víz elleni lezárására alkalmazhatóak. Különböző méret és szín közül választhat webáruházunkban. A Colcom Minusco vízzáró profilok gombásosdásálló műanyagból készültek.


Természetsen műanyag végzáróval le kell zárni a végeket, hogy itt ki tudjon. Az alu ablakvízvető profil , sok méretben és típusban létezik. A műanyag ajtóknál, ablakoknál van műanyagból készült vízvető is használatban , a régebbi típusú profilok esetében, és csak az egyenes síkú profiloknál kerül .

A változatos térformájú vízzáró profilok számtalan - az európai bútor- és. Behúzós áttetsző, beragasztott áttetsző, bordázott alumínium, műanyag , stb. GUTMANN tömítőprofil D1F, méretre vágva, fekete műanyag.


MUNKALAPOK ÉS KIEGÉSZÍTŐIK VÍZZÁRÓ PROFILOK. Szükség esetén a szilikon vízvető profilok szilikongumi ragasztóval rögzíthetők. Tetőfedés, műanyag lemezek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения