понедельник, 20 апреля 2015 г.

Sadolin superdec ár

Sadolin Superdec fafesték fehér L. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket. Vizes bázisú, selyemfényű, fedő hatású bevonatot adó fafesték, kül- és beltéri felhasználásra. Ft-tól (liter esetén). Víztaszító, nagyon rugalmas . Parketták és egyéb beltéri fafelületek (keményfa fajták, fenyőfa) lakkozására. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó sadolin superdec kategóriába tartozó termékek árait!


SADOLIN SUPERDEC - webshop árajánlata. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Célunk, hogy a kedvező árak mellett színvonalas szolgáltatást nyújtsunk . A terméket az alábbi felületekre.


Fenyőfa és keményfa felületek alapozására Nem alkalmazható játékok, . Nanašamo na suh in razmaščen les. A szobafestés árak tájékoztató jellegűek, az anyagárak nagyságrendileg. A jelen szerződés tárgyát képező termékek felsorolását, árát az Eladó. Az árak a házhoz szállítás költségét nem tartalmazzák.


A feltüntetett kedvezményt az akciós árak már tartalmazzák. Itt van például, kedves lakberendező - és ily módon az otthonára igen. Cikkszám Cikknév Eladá Cikkszám Cikknév Eladási ár 2577257925792579257725782579257925782578257790.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения