пятница, 10 апреля 2015 г.

Fenyő fűrészáru árak m3

Cégünk egyedi , illetve extra keresztmetszetű és hosszúságú lucfenyő fűrészáru forgalmazásával is foglalkozik. Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Kiváló minőségű szlovák luc fenyő fűrészáru - a feldolgozás során ügyelnek a fa.


A faanyag méretei cm-ben vannak megadva és szál árat tartalmaz. A légszáraz, méretpontos fenyő fűrészáru az Ön igényeinek megfelelő. Faanyag térfogata összesen: m3.

Számolja ki azonnal mennyibe kerül nálunk a fűrészáru amire szüksége van. A gyalu ikonnal a gyalulás ára is hozzáadódik, a cseppecske ikon a felületkezelést,. Jó minőségű fenyő fűrészárut kínálunk korrekt áron Szlovákiából, egyenesen a gyártótól. Fa impregnálás, Nettó ár : 5. Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár.


Az árak tájékoztató jellegűek és Áfa-t tartalmazzák. Fenyőfűrészárú 4fm x10cm 1. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online . Cégünk egyik fő profilja, szárított fenyő fűrészáru import a Skandináv államokból.


Gerenda -palló, – m, 73. Fűrészáru , gerenda, tetőléc, deszka, stáfli átlagon felüli minőség, olcsón. Fő profilunk a fenyőanyagok , fűrészáru , faanyagvédőszerek és kiegészítők kis- és. FAIPARI CSOMAGOLÓ ESZKÖZÖK GYÁRTÁSA, FAIPARI TERMÉKEK GYÁRTÁSA, FAANYAG KERESKEDELEM, FENYŐFŰRÉSZÁRU KERESKEDELEM, . Asztalos minőségű borovifenyők.


A feltüntetett ár az ÁFA-t nem tartalmazza ! SZÁRÍTOTT LUCFENYŐ FŰRÉSZÁRU. A telőléc árak termékenként, méretenként változnak. A fenyő fűrészáru építészeti alkalmazása szépsége és tartóssága miatt is nagy. Körfűrésszel vágott, szép faanyag. Luc, borovi és vörösfenyő már.


Fatelepünk Miskolcon működik, ahol különböző méretű, fa és fűrészárut , lambériát és hajópadlót, gerendát, pallót,. Balra luc-, jobbra borovi fenyő.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения