пятница, 17 апреля 2015 г.

Üreges tégla dübel

A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók. Fischerdübel webáruház - termék kategóriák. A műanyag hüvelyes homlokzati dübeleket a többszörösen rögzített.


A teherhordó szerkezet lehet beton, pórusbeton tömör és üreges tégla vagy akár . Univerzális műanyag tipli, tégla és beton falhoz.

A kifúrt lyuk minden esetben azonos legyen az adott dübel átmérőjével,. Furat készítése: ütvefúrás nélkül. Szitahüvely elhelyezése a furatban. A falak anyaga lehet gipszkarton, fa- és faforgács lemez, üreges tégla vagy béléstest.


A dübel terpesztelése után tetszőleges hosszúságú metrikus csavar. Vannak olyan dübelek , amelyek csak valamely speciális eltervezett építési munkákhoz illetve alapzatokhoz – mint például szigetelőanyagok, üreges anyagok . DEN BRAVEN - A VEGYI DŰBEL - RÖGZÍTÉS ÜREGES TÉGLÁBA HU. Den Braven Czech and Slovak a.

Fontos, hogy az üreges téglát ne ütvefúró funkcióval fúr hanem sima fúrással,. Beleteszed a lyukba a dübelt , és a benne lévő magot beütöd! Alkalmas rögzítési alapok: Beton.


Tömör szerkezetű terméskő. Egy nagy terhelhetőségű dübel (legtöbbször acéldübel ) teherbírása egyebek. Ezek elsősorban üreges , porózus szerkezetű és kis nyomószilárdságó téglák.


A felszerelendő elemet egy darab dübel tarthatja. Ha az egyik dübel meghibásodik, a többi dübel átveszi a terhelést. Tudj meg többet a Hilti falazatba építhető vegyi, műanyag és fém dűbel. Különféle elhelyezési mélységet tesz lehetővé üreges és tömör téglában a ragasztó . A fejlett hőszigetelő rendszerek részét képező EJOT dűbelek megkönnyítik a. Mészhomok üreges tégla (KSL) a DIN EN 1szerint.


Milyen anyagú dübelek használhatok lúgos, savas,vizes közegben? DŰBEL 12X70MM DB UX GREEN FISCHER és még 3termék közül. FISCHER FUR 8X1mm SS univerzális lamellás rögzítő dübel htl.


Ezt folyamatosan továbbfejlesztették, ami a későbbi hármas tagolású dübel.

Poroton), vagy a könnyűbetonból készült üreges falazóanyag. A tárcsás műanyag dübelek jól alkalmazhatók beton,könnyűbeton, tégla , üreges falazóanyag, vagy fa aljzat esetén is. Műanyag keretrögzítő dübel , hatszög, horg. Pince mennyezetén vagy egyéb, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения