пятница, 24 апреля 2015 г.

Kéménytisztító fahasáb obi

VULCAN KÉMÉNYTISZTÍTÓ HASÁB 78X250MM és még termék közül választhat a kategóriában. Válasszon hatékony fűtőtestet, döntsön Praktikusan! Kéménytisztító fa hasáb 8g Égesse el a fahasábot a kandallóban, kályhában. Az égés során képzodött füstben rejlo aktív anyagok lerakódnak a tuztér és a . A kéménytisztító hasábbal egyszerűen házilagosan tisztán tartható a kémény.


Leoldja a kátrány és korom lerakódásokat. A SECURIFLAME KÉMÉNYTISZTÍTÓ FAHASÁB paraffinból, faforgácsból és egy katalitikus anyagból álló anyag, és gyújtópapírba van becsomagolva. Vulcan kéménytisztító hasáb , kedvező 2. Ft-os áron várja, a Növénypatika Alágyújtósok, koromtalanítók kategóriájában, tekintse meg most! Kattintson a részletekért. Mennyire volt kátrányos a kazánod?


Nyáron vettünk az OBI -ban Radecosat kb. További találatok a(z) forum. Obi kandalló tisztító kalyha. Olcsó Obi Kandallóbetét Akciós kandallóbetétek akár házhozszállítással is! Barnaszénporból préselt hasáb alakú brikett, kiváló égési.


Nyolcszög alapú üreges hasáb brikett. Sooth grill- és kandallóüveg-tisztító 5ml vásárolni - OBI. Bey kéménytisztító por 10x50g.


Cikkszáma: R BEY CH8Égesse el a fahasábot a kandallóban, . Diavolina kéménytisztító hasáb - CEPPO.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения