вторник, 24 мая 2016 г.

Amesztisz kő

A gyönyörű ametiszt bármely helyzetben kíváló gyógyító kő , legyen szó fizikai fájdalomról vagy kimerültségről. A lila ametiszt a spirituális védelem és tisztaság. Az összes kvarcváltozatok között a legkedveltebb kő.


A régiek is nagy becsben tartották, amulettnek hordták, mert azt tartották róla, hogy hordozóját megvédi a . Használjuk ezt a követ meditáció során, nagyszerű segítség az. A harmadik szemhez kacsolódik, ez a csakra hordozza a tudatom .

Milyen lelki állapoton segít az ametiszt? Az ametiszt drágakő tulajdonsága és gyógyhatása. Nevét az amethüein – lerészegedni görög szóból kapta.


Jellegzetességei: az ametisz rendkívül hatékony és védelmező kő , magas spirituális rezgéssel. Véd az asztrális támadás ellen, és az energiát szeretetté alakítja. Ametiszt, Rózsakvarc, Hegyikristály, stb.


Zenzero bohém bizsuk boltja: valódi ásványokból és kristályokból készült ékszerek, magyarországi raktárkészletről, . Ez egy nagyon szép történet, ám nem az egyetlen.

Gyógyító kövek ACHÁT A SZERELEMKRISTÁLY Ismerkedjünk meg az achát tulajdonságaival! AZ ACHÁT ÉS A CSAKRÁKAz achát különböz. Ha csakránk nem eléggé aktív, ez általában pszichés tünetekben nyilvánulhat meg. Ilyenek a Parkinson- kór , Alzheimer- kór , depresszió, dementia és skizofrénia.


Várhegyi Győző: Az ásványok extra mérete. Walter Schumann: Drágakő Biblia. Ez a kő védelmet biztosít részegség és gonosz gondolatok ellen. Az AMETISZT LELKI HATÁSA: Rendkívül erős védő kő ! Igen magas spirituális rezgésekkel rendelkezik, így emel minden alacsony szintű energián, egyensúlyt.


Marokkö,Ásványbolt, Marokkővek, féldrágakő figurák, ásványok, ingák, ezekből készült ékszerek, ajándéktárgyak kedvező áron. Vásároljon nálunk online . A kövek brazíl lelőhelyekről, a világ legnagyobb és leghíresebb bányáiból származnak vegyes. A gyógyító kövek segítségével sok testi-lelki panasztól megszabadulhatsz!


Ha az ametisztet választotta az azért van, mert nagyon mélyen . Egy pár ametiszt fülbevalló a legbecsesebb tündérmesét suttogja füleibe a kő és a Glamira modellek tökéletesen harmonikus egységében. A hő és a napfény könnyen megváltoztathatja a kő színét, azért a Glamira javaslatára tartsuk zöld ametiszt ékszereinket távol az ilyen hatásoktól. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak.

Elősegíti, hogy emlékezzünk az . A bányában ki-ki maga is kutathat drágakő után, és aki nem talál követ , kap egy nyers ametisztet.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения