четверг, 26 мая 2016 г.

Szelemen

Az építőiparban és a népi építészetben a tetőépítés során alkalmazott szelemen a fedélszerkezet egyik szerkezeti eleme, a szarufákat alátámasztó gerenda. A tetőzet héjazattartó gerendái erre vannak . A szelemenek olyan teherhordó elemek, melyek a főtartókon vagy a falváz tartókon látnak el egy másodlagos teherhordó szerepet. Z és C szelemenek a gyors szerelhetőségért.


Trapézlemez és cserepeslemez, oldalpanelek, Z szelemen , C szelemen. Torokgerenda: a fedélszékek szarufapárjait kitámasztó, vízszintes gerenda a szarufák lehajlásának megakadályozására.

Szelemen : a tetősíkkal párhuzamos . A szelemenes szerkezeteket viszonylag nagyobb (6-méternél szélesebb) főtartó-távolságok esetében ajánlják. Ezek előnye, hogy gazdaságos megoldást. Kiváló minőségű német S 3minőségű, Z2horganyzott.


C, Z és U profilok, tűzi horganyzott acéllemezek görgősoros hidegalakításával készülnek. A termékek széles méretválasztéka a . Leginkább falakhoz, ajtókhoz, ablakokhoz keretként használják. Z, C, U és szigma szelemen garanciával és teljesítmény nyilatkozattal.

C - Z profilok gyártása rövid határidőre! Eresz melletti első szelemen (Z) elhelyezése az első nyílásban. GCC és RL tartók, valamint merevítő szelemenek (Z) elhelyezése a második nyílásban.


Mintapéldák Lindab vékonyfalú gerendák méretezésére. Horganyzott Z szelemen maximum 1méteres hosszúságig. A profil magassága 1mm-től 2mm-ig terjedhet.


Tekintse meg a termékek specifikációit! A szelemen , vagyis acél könnyűgerenda olyan teherhordó elem, amely a főtartókon vagy a falváz tartókon lát el egy másodlagos teherhordó . A C és Z szelemenek alapanyagai a könnyűszerkezetes építkezésnek. Felhasználhatóak: másodlagos teherhordó szerkezet, szelemenrendszer csarnokok . C horganyzott acél szelemen.


A vékonyfalú, tűzihorganyzott Z-C-U gerendák, valamint CI toldóelemek jelentik a könnyűszerkezetes építési mó a száraz . Z- szelemen kölcsönhatásának elemzése, különös tekintettel a nem-alaktartó tönkremeneteli módokra. A kutatás elso fázisában . A szarufákat alátámasztó, az eresszel párhuzamos, vízszintes gerenda.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения