вторник, 24 мая 2016 г.

Rézcső árlista

Rézcső kiszállítással raktárról. Kínálunk bevonatos rézcsövet tekercsben vagy szálban illetve bevonat nélküli hagyományos rézcső tekercsben illetve szálban. Az ár 1m-re vonatkozik, csak teljes tekercsben vásárolható meg ( 50m). A feltüntetett árak méterben értendők! AZ ÁR TARTALMAZ AKCIÓS KEDVEZMÉNYT!


Serco rézcsõ bilincs szimpla mm.

Komplett árlista letöltése. FRIGOTEC rézcső , klímához), 9Ft, 8Ft . Réz menetes idomok széles választékban. Rendeljen tőlünk most kényelmesen, biztonságosan, akár bankkártyás fizetéssel is! A rézcső az épületgépészet egyik legsokoldalúbb, leghosszabb ideje.


Szerelési segédanyag árlista. A rézcsövek kialakítását a különböző célokra szabványok írják elő. R220) rézcső , félkemény (R250) rézcső és kemény (R290) rézcső megjelöléssel.

Az árak a ÁFA-t nem tartalmazzák. Frigotec klímatechnikai rézcső és szigetelés együtt sokkal kedvezőbb áron! Az akciós rézcső árak : Tisztított vörösrézcső árlista. Kérjük válasszon termékcsoportot a baloldali menü segítségével! EZ A FUNKCIÓ WEBÁRUHÁZKÉNT NEM MŰKÖDIK, AZ ITT ÖSSZEÁLLÍTOTT . Szigetelt rézcsövek kategóriában lévő termékek - Klímaberendezések , hőszivattyúk,klíma, splitklíma, épületklíma, klimatizálás,klíma bolt,klíma szaküzlet.


Nyomtatható árlista (termék). Akciós Fűtés szerelvény ár ! Online boltok, akciók egy helyen. A termék ára méterre értendő! Félkemény rézcső , 22xmm.


Supersan vörösrézcső víz-, fűtés-, gázszereléshez. Forraszanyagok keményforrasztáshoz. Keményforraszként leggyakrabban a CP 1(L – Ag2P) réz – ezüst – foszfor forraszt és a CP 2(L –CuP6) réz . Azonban napjainkban a vörösréz ára csillagászati értékeket ért el,.


Bízza jövőjét szakemberekre, kérjen tőlünk ajánlatot online! Uponor Uni Pipe PLUS cső S 16x0.

Gondoljunk bele, hogy a fűtési cső ára a teljes épület értékének csupán 1--a! FITTINGEK, Horganyzott és kovácsolt idomok, Víz, Fűtés, Gáz.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения