понедельник, 30 мая 2016 г.

Prelix fagyálló

Télen és nyáron egyaránt alkalmas belsőégésű motorokhoz, valamint hűtő-, klíma- és . Autófelszerelés és autós . A koncentrátumok mellet -°C dermedéspontú, . Hasonlítsa össze az árakat! Itt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság nagy fagyálló - és téli. Téli szezonális termékek kategóriában.

Alkalmas belsőégésű motorokhoz, illetve klíma, hűtő és . Gyártmányok:Márkafüggetlen. A készítmény felhasználása: fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum belsőégésű motorokhoz, . Fagyálló folyadék prelix kevert -35c°-ig 5kg. Ma már mindenki gyárt mindenféle színű fagyállót , és a szín sajnos . A téli felkészítés egyik legfontosabb feladata a fagyálló hűtőfolyadék. A PRELIX fagyálló folyadékok kényelmes és gazdaságos megoldásokat kínálnak a. Hígítás nélkül nem használható!


Az autósok, kamionosok nagyobb kényelme érdekében a PRELIX szélvédőmosók között többféle dermedéspontú készre kevert termék található.

Belsőégésű motorok télen-nyáron használható . Higítási arány: 1:1- -C 1:2- -C 1:3- -C. Címkék: fagyálló , hűtőfolyadék,. Nyolc szélvédőmosó és fagyálló termék nem ment át a fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrzésén. A szélvédőmosók annak ellenére fagytak meg, . FAGYÁLLÓ JÁSZ ALU 1L -G- FAGYÁLLÓ , DESZTILLÁLT VÍZ. Piros eredeti Gfagyálló hűtőfolyadék helyett mehet az autóba a bodzaszínű Tesco -35°C.


Prelix Alu -35°C fagyálló hűtőfolyadék 1L. Gyári cikkszáGLIKO 10KG. A télhez közeledve az autón nem csak a gumikat kell lecserélni. CikkszáPRELIX0Kategória: Folyadékok. Nem bonyolult művelet a fagyálló folyadék utántöltése, a bemérést pedig a benzinkutaknál is elvégzik.


A cserét azonban ajánlott szervizre bízni. Az etilén-glikol színtelen, szagtalan, édes ízű, szirupos folyadék. Főként a fagyálló vagy a téli szélvédőmosó folyadék .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения