понедельник, 16 мая 2016 г.

Kőimpregnáló

STONE PROTECTOR Kövek impregnálásához A SMILING HOUSE STONE PROTECTOR speciális összetételének köszönhetően. A Fabro Stone ProTect kőimpregnáló vakolat és tégla felületek impregnálására szolgáló, kiváló vízlepergető tulajdonságú szer. Aktuális Kő Impregnáló ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Cura IG Impregnáló Felhasználásra kész speciális impregnáló szer, vízés olajtaszító hatóanyagokkal.

A termék vizes bázisú, szerves oldószertől mentes. Kőápoló viasz nedvszívó burkolatok kezelésére, felületi védelmére! Smiling House Stone protector. A kezelt kőfelületek ellenállóvá válnak a . Viaszos bevonatot képező impregnálószer kő felületekhez. Kőimpregnáló elsősorban terméskövek, valamint bányászott kövek impregnáló anyaga.


Kő impregnáló 5l Stone Protector.

Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Nem engedi hogy a víz bejusson a kő . BB STONE PROTECTOR kőimpregnáló - l. Választék: SILOPHEN KŐIMPREGNÁLÓ LAKK. Alkalmazási terület: Beton, klinker tégla, mészkő és egyéb ásványi eredetű valamint mesterséges porózus. Az általunk kínált kőimpregnáló anyagok mind kiváló minőségűek, képesek megvédeni a ház külső burkolatát, a kültéri járólapokat, kőépítményeket az idő előtti . A viaszos kőimpregnáló hatékonyan alkalmazható terméskövekre és bányászott kőfelületekre.


A köveknek viaszos fényt ad. Megakadályozza vízzáró rétege . Az impregnálószer, a levegő . Silfix Wax Proofing viaszos kőimpregnáló. Egyrészt viaszos fényt varázsol a kezelt . Kő-, tégla-, műkőápoló és impregnáló szerek. Felületkezelő, kőimpregnáló és csempeápoló.


Mind a(z) találat megjelenítve. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag .

Akril kőimpregnáló -fényesítő lakk. A VS-egy azonnal használható átlátszó akril impregnáló lakk, mely oldószereket tartalmaz.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения