среда, 18 мая 2016 г.

Poliészter hullámlemez szerelése

Erős és időtálló, áttetsző poliészter lemezek többféle vastagságban, féle színben,. Könnyű súlyának köszönhetően felszerelése egyszerű, nem igényel . A fedés vízzáróságának alap-. A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen.


Poliészter anyagú, áttetsző hullámos lemez, UV-stabilizált.

Hullám-, trapézlemez és tartozékai. THYSSENKRUPP SINUS - poliészter hullámlemez 2x5m (víztiszta). Tehát festés után jöhet az összeszerelés. A termék nincs védőfóliával ellátva, így annak mozgatásakor, vágásakor, szerelésekor kérjük fokozott óvatossággal járjon el. Mivel a hagyományos pvc és üvegszálas hullámlemezek nem rendelkeznek ilyen tulajdonsággal, a jelen termék az egyetlen még viszonylag alacsony áron . Színes, dekoratív, tartós lemezek alacsony áron!


Garancia jégverés, és színtartás tekintetében! POLIÉSZTER HULLÁMLEMEZ NATÚR 2X5FM és még termék közül választhat a. Onduline hullámlemez felrakás egyszerűen most letölthető.

Csinálja maga, vagy ellenőrizze mesterét, hogy tökéletesen kerüljön fel hullámlemeze. Nagyon esztétikusak lehetnek belső ajtókba, üveg helyett szerelve , ráadásul. A PVC alapanyagú trapéz és hullámlemezek tökéletes megoldást jelentenek . Tekercses poliészter hullámlemezek. Kedvező ár, nagy rugalmasság, egyszerű szerelés , könnyen vágható fúrható, jó fényátbocsátó, változó szélesség, igény . Trapézlemez acélszerkezetre 0-1mm, Önfúró csavar. Szerelése egyszerű, könnyen vágható és fúrható.


Megtalálható sárga, zöld és natúr színekben, ill,1 . Lécezés a bitumenes hullámlemez fektetéséhez. A bitumenes hullámlemezek értékesítésekor a Vásárló részére kétpéldányos . Bármely trapézlemez profilhoz kérhető páramentesítő réteg. A trapézlemez szabad végén ajánlatos egy acél. Sárga színű üvegszál erősítésű poliészter hullámlemez elő tető.


Az előző terasz a polikarbonátból készült tető és a szélfogó oldalfal felszerelése után. Van olyan hullámlemez, ami átlátszó. A polikarbonát strapabíróbb, de drágább és macerásabb a felszerelése. Keress kérdéseket hasonló témákban: garázs, garázstető, felújítás, fémlemez, hullámlemez , poliészter lemez, lemeztető, barkácsolás, szerelés , .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения